Bliv frivillig

Du kan gøre en forskel i en af de over 50 frivillige foreninger og organisationer i Ballerup

Et forbedret CV, nye bekendtskaber eller god karma?

I Ballerup kan du beskæftige dig med alt lige fra børn, unge, flygtninge og indvandrere til IT, ældre, handicappede og kommunikation. Tilbuddene er mange, men det kan være svært at vide, hvilket job – og hvilken organisation – der bedst passer til dine behov.

Du kan under Jobbørs se, hvilke organisationer m.v. i kommunen der søger frivillige.

Hvis du hellere vil melde dig som frivillig til enkeltstående og kortvarige arrangementer, skal du klikke på "Mikrofrivillig" nederst på denne side..

Frivillig Ballerup hjælper dig videre, hvis jobsøgningen som frivillig virker uoverskuelig. Alt efter dine interesser, ønsker og evner forsøger vi at finde flest mulige frivillig jobtilbud, så du ender med at arbejde for den organisation, der matcher dig bedst.

Links:

Frivillighed og sociale ydelser
Center for frivilligt socialt arbejde

 

Meld dig som "Mikrofrivillig". Her kan du tilmelde dig forskellige arrangementstyper og opgaver, som du synes er spændende.

Har du det sådan, at du gerne yde en frivillig indsats - det skal bare lige passe ind? Så har du muligheden for at melde dig som ”Mikrofrivillig”.

Som ”Mikrofrivillig” kan du melde dig til enkeltstående og kortvarige arrangementer i Ballerup, som Ballerup Musikfest - Store Cykeldag – Skolekonkurrencen First Lego League - Handicapidrætsdag eller andre arrangementer rundt om i kommunen.

Du kan melde dig til at være med i nogle timer og til en bestemt funktion, alt efter hvad du mener, der passer dig bedst og tilpasset dit engagement.

Søger dit arrangement frivillige kan du offentliggøre arrangementet på siden Arrangementer søger frivillige.

Eller du kan kontakte Frivilligsekretariatet på telefon 2466 8040 og høre nærmere om at være ”Mikrofrivillig”.

 

Kontakt

Frivilligkoordinator
Michael Hansen

Tapeten 
Magleparken 5
2750 Ballerup

2522 8178

E-mail