Boblberg

boblberg.dk - aktiviteter for borgere i kommunen

 

Boblberg.dk er en digital platform, hvor al aktivitet på platformen er brugerdrevet af de mere end 180.000 borgere, som er en del af fællesskabet på boblberg.dk. 

På boblberg.dk  kan du skrive til andre mennesker sammen i opslag, som I selv opretter ( disse opslag er også kaldet “bobler”). I boblerne kan I dele fælles interesser, oplevelser og sociale aktiviteter - men også̊ svære emner, som f.eks. ensomhed og psykisk sårbarhed.

 

 

 

Boblerne på Boblberg inspirerer og inviterer borgerne til at bruge lokalsamfundet på nye måder og i fællesskab med andre. På samme måde kan boblerne give inspiration til de borgere, der har et ønske om frivilligt arbejde.

I kan finde støtte og skabe nye sociale relationer, som I kan tage med ud i den virkelige verden. Mulighederne er mange, og flere brugere har allerede fundet træningsmakkere, fællesskaber at strikke med, grupper til madhygge eller ganske enkelt nogle med samme ønske om at starte nye venskaber. 

Du kan på linket læse om de mange brugere, som allerede har haft stor glæde af at bruge Boblberg til at finde deres nye fællesskaber.

Det er gratis at bruge boblberg.dk

Opret en gratis bruger, og bliv en del af fællesskabet på https://boblberg.dk/