Frivillige hjælper under coronasmitten

De frivillige er med til at få hverdagen til at hænge sammen for de ældre, de særligt udsatte og de karantæneramte i forbindelse med corona-virussen. 

Det er essentielt at kommunens borgere, der har brug for hjælp, kan finde frem til de ydelser, som frivillige tilbyder i Ballerup Kommune. Derfor denne oversigt over frivillige corona-hjælpeinitiativer.

Oversigten bliver løbende opdateret. Har du kendskab til nye hjælpeinitiativer, så send os en mail med information til Frivilligkoordinator Michael Hansen

Røde Kors har oprettet et hjælpenetværk, der for eksempel kan hjælpe med indkøb, hundeluftning, pakke- og medicinafhentning eller andre praktiske gøremål. 

Læs mere om hjælpenetværket på Røde Kors' hjemmeside

We.Care tilbyder gratis psykologisk rådgivning til corona-ramte danskere. 

Læs mere på We.Cares hjemmeside 

Røde Kors og Boblberg har i samarbejde lanceret SnakSammen.nu. Her kan du finde digitale besøgsvenner.

Initiativet skal give menneskelig kontakt til de mange, der er isolerede og karantæneramte i forbindelse med coronavirussen. 

Venligboerne på Møllen har taget initiativ til at danne en lokal gruppe på facebook med det formål at hjælpe folk, som er karantæneramt på grund af coronavirus. Gruppen hedder Hjælp til de karantæneramte af Corona-virus. Ballerup – Måløv – Skovlunde og her kan både karantæneramte og folk, der ønsker at hjælpe, byde ind.

Via tjenesten NaboIndkøb kan du bede om eller tilbyde hjælp til indkøb. Du skal blot hente og åbne appen NaboGO (gratis i App Store/Google Play) og vælge NaboIndkøb.
 
 

Hvis du som kræftpatient oplever, at det er svært at være isoleret og meget alene, som den nuværende situation med corona kræver, kan du finde støtte og fællesskab i en nystartet digital gruppe på Kræftens Bekæmpelses onlineforum Cancerforum.

Kontakt

Frivilligkoordinator
Michael Hansen

Ballerup Rådhus
Hold-An Vej 7
2750 Ballerup

Send en sikker mail

2522 8178

E-mail