Frivilligsekretariatet

Ønsker du at blive frivillig, men ved du ikke hvordan og inden for hvilket felt, så kan du kontakte Frivilligsekretariatet. Vi vil forsøge at hjælpe dig på vej enten via telefonen eller ved at holde et lille møde med dig.

Frivilligsekretariatet er også stedet, som kan hjælpe foreninger og andre, som vil i kontakt med institutioner, skoler, ungdomsuddannelser, plejecentre m.m.

Frivilligsekretariatet består af tre frivillige, som arbejder for frivillige og driver sekretariatet. Daglig leder er Ballerup Kommunes frivilligkoordinator Michael Hansen.

Vi udvikler kurser for frivillige og foreninger og:

  • administrerer jobbørsen for frivilligt arbejde i Ballerup
  • arbejder på at få overblik over alt frivilligt arbejde i Ballerup
  • samarbejder med andre netværk og organisationer om frivilligt arbejde, både nationalt og internationalt

Vi arbejder med det frivillige område i Ballerup Kommune og hjælper foreninger og andre frivillige med små og større udfordringer, som de ønsker hjælp til. Vi vil løbende tilbyde kurser og andre arrangementer for frivillige.

 

Link: Center for Frivilligt Socialt Arbejde - frivillighed.dk

 

Bente Lomholt, koordinator

Hvorfor?

jeg var ved at stoppe på arbejdsmarkedet og var til et borgermøde om frivillighed, og "tænkte det er lige det".  Jeg føler mig som et værdigt medlem af samfundet. Og det giver en fast rutine i hverdagen - og et socialt tilhørsforhold - ens cirkler bliver større. 

Henry Larsen

Hvorfor?

Jeg var gået på efterløn og min kone synes jeg skulle finde noget at foretage mig.  Det giver indhold i tilværelsen at hjælpe med at holde styr på de frivillige, der gerne vil noget og jeg kan arbejde videre som jeg altid har gjort. 

Lisbeth kolbye

Hvorfor?

Jeg har brugt meget tid på min handicappede søn og frivillighed har været en god måde at komme i gang igen på. Det giver et fællesskab og så håber jeg at arbejdet med til at gøre en forskel for andre. 

 

Kontakt

Frivillig Ballerup

Tapeten
Magleparken 5
2750 Ballerup

 

2466 8040

E-mail