Gå-hjem-møde tirsdag den 23. maj 2017

Fremtidens betalingsløsninger

Nye teknologiske løsninger og ny lovgivning for banker og betalinger udfordrer den traditionelle måde at drive bank på. Der er forretningsmuligheder for nye spillere i brancher som it, finans og forsikring.

Vi forventer, at de nye betalingsløsninger gør det nemmere og billigere for virksomhederne at håndtere betalinger til andre virksomheder. Vi forventer også som forbrugere, at det bliver nemmere og billigere at betale vores regninger og for vores indkøb i butikker. Det kontantløse samfund er her allerede - hvad bliver det næste?

Bill Gates har sagt, at vi ikke længere har brug for banker, men kun for bankservices. Hvor langt er vi fra denne vision i Danmark? Hvordan lykkes man som FinTech-start-up i den globale konkurrence og er vejen mod udbredelse et samarbejde med etablerede store spillere? Hvilke overvejelser gør de store spillere sig i forhold til at udvikle løsninger selv eller indgå i partnerskaber med start-ups? 

Program:

15.30-16.00 Drop in
16.00-16.05 Velkommen
v/ Erhvervsudviklingschef Jette Rau, Ballerup Kommune
16.05-16.30 FinTech - en styrkeposition i Danmark
FinTech økosystemet i Danmark - har vi en ny erhvervsmæssig styrkeposition i Danmark? Hvad skal der til for, at Danmark kan fastholde og tiltrække vækst og jobs inden for FinTech? Hvordan lykkes man som start-up i den globale konkurrence?
v/ CEO Thomas Krogh-Jensen, Copenhagen FinTech
16.30-16.55 Ny teknologi der ændrer de vante roller og spilleregler
Perspektiver på FinTech og bankerne - når ny regulering og ny teknologi ændrer spillereglerne for at drive bank og hvordan man lykkes som start-up     
v/CEO, Christian Visti Larsen, New Banking ApS  
16.55- 17.15  Pause 
17.10-17.35 Danskernes fremtidige betalingsløsninger
Udvikling af den digitale tegnebog til danskerne - det mobile Dankort og fremtidens betalingsløsninger. Hvordan man lykkes med at fastholde sin position på markedet?
v/ Head of Development & Governance, Domestic Card Services, Dankort, Esben Torpe Jørgensen, Nets Danmark A/S
17.35-18.00  Fremtidige trends
Udviklingen på betalingsområdet har i sandhed været disruptiv de seneste år. Antallet af spillere er til tider ligefrem forvirrende og ikke mindst dynamisk i forhold til positionering, værditilbud og forretningsmodeller. Hvad bringer fremtiden på den korte bane og hvad forventer vi globalt og nationalt på den lidt længere bane?
v/ Management Consultant hos PA Consulting Group, Jan Peter Madsen, fra DANSK ITs fagråd for Finans IT 
18.00 Tak for i dag

 
Tid og sted:
Tirsdag den 23. maj 2017, kl. 15.30-18.00
Ballerup Rådhus, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup

Tilmelding:
Tilmeld dig her