IT-sikkerhed og cybercrime

IT-sikkerhed og cybercrime

IT-sikkerhed er for mange virksomheder topprioritet - og med rette.

Cybercrime bekymrer erhvervslivet som aldrig før, da udfordringerne på området kun bliver sværere at håndtere. For virksomhederne handler det om at kende til angrebsformer og forstå, hvordan de kan forebygge angreb – fra den fysiske tilgængelighed i datacenteret til sikker kodning og online værktøjer, der kan forebygge hacking.

Kom og få inspiration til dit videre arbejde med IT-sikkerhed, når BusinessBallerup og DANSK IT inviterer til morgenbrief. Hør om det aktuelle trusselsbillede, se hvor nemt I kan blive hacket og få værktøjer og metoder til at forebygge cybercrime.

Vi håber at se dig!

 

Program

8.30 - 9.00  Drop-in med morgenmad

 
9.00 - 9.05 Velkommen
v/ Jette Rau, Erhvervsudviklingschef Ballerup Kommune
 
 
9.05 - 9.35 Det aktuelle trusselsbilledet og introduktion til, hvordan man kan forsvare sig
Hvordan er det aktuelle trusselsbillede samt hvilke trusler og trusselsaktører er relevante for virksomheder at kende. Thomas vil fortælle, hvordan truslerne kan opdages og modvirkes med virksomheders eksisterende værktøjer.
v/ Thomas Kristmar, It-sikkerhedschef Nordea og medlem af DANSK IT’s Informationsikkerheds fagråd
 
 
9.35 - 10.05 Hack din egen virksomhed - se hvor nemt din virksomhed kan blive offer for cyberkriminelle og hør hvad du skal gøre for at forebygge det
Oplev hvor nemt din virksomhed kan blive det næste offer for cybercrime. Mortens oplæg vil primært have fokus på e-mail og SMS som angrebsvinkel. I vil få dgang til selv at prøve simple online værktøjer, der viser, hvor nemt de kriminelle har det. 
v/ Morten Eskildsen, Kaptajn Danske Cyberlandhold, Ejer Mdevelopment
 
 
10.05 - 10.20 Pause
 
 
10.20 - 10.50 IT-sikkerhed starter i dit datacenter - sådan sikrer du den rette tilgængelighed
Interxion huser IT-infrastruktur for nogle af Danmarks største virksomheder og en lang række finansielle virksomheder. Det stiller høje krav til tilgængelighed, da sekunders nedetid kan resultere i store tab. Bliv klogere på, hvilke krav, kunderne stiller til et datacenter anno 2018 og hvilke procedurer, som Interxion arbejder med for at sikre en tilgængelighed på 99,999%.
v/ Peder Bank, Adm. dir., Interxion

10.50 - 11.00 Tak for i dag og networking 

 

Tid, sted og tilmelding:

Dato: Onsdag den 26. september 2018, kl. 08.30-11.00 

Sted: Atrium på Rådhuset, Hold-An Vej 7, 2750 Ballerup
 
Tilmelding: Tilmeld dig her
 
 
3