Lån hjælpemidler i Skovlunde Kulturhus

Nu kan du også lpne hjælpemidler på Skovlunde Bibliotek
22. januar 2019

Er du i tvivl om en robotstøvsuger, en pilleknuser eller en påklædningspind er noget for dig? Så kig forbi Skovlunde Kulturhus og lån et hjælpemiddel kvit og frit.

Foto: På biblioteket i Skovlunde Kulturhus kan du se en udstilling af de mange hjælpemidler, som du kan låne i 14 dage, hvis du er oprettet som låner på biblioteket.

Nu er det ikke kun bøger og blade, du kan låne på biblioteket i Skovlunde Kulturhus. Som noget nyt kan du nu også helt gratis låne et hjælpemiddel til hverdagens mange opgaver. 

Ved indgangen er der opstillet en glasmontre, som viser de mange hjælpemidler, du kan låne. Udvalget spænder vidt. Lige fra hjælp til køkkenarbejdet i form af en karkludsvrider eller en lågåbner til en påklædningspind eller en strømpepåtager, så det bliver nemmere at komme i tøjet.

Hjælpemidlerne kan lånes for 14 dage ad gangen, og det er også muligt at reservere et bestemt hjælpemiddel, hvis det lige er udlånt. Hjælpemidlerne kan udlånes til alle, der har brug for lige at få testet om et særligt hjælpemiddel kunne lette hverdagen.

Personalet på biblioteket hjælper gerne med at besvare eventuelle spørgsmål om hjælpemidlerne, ligesom de også gerne viser, hvordan de fungerer. 

Det er kun muligt at låne eller aflevere hjælpemidlerne i den betjente åbningstid. Det eneste det kræver er, at du medbringer dit gule sygesikringskort og er oprettet som låner.

Som en ekstra service bliver alle hjælpemidler rengjort efter udlån, så hjælpemidlerne altid er klar til en ny låner. 
En lignende service findes i øvrigt også på Ballerup Bibliotek.

Se her, hvornår bibliotekerne har åbent