Om Plejecenter Lindehaven

Her i Lindehaven er din lejlighed dit eget private hjem, som du og din familie på normale familievis kan bruge som ramme for fælles traditioner i familien. Du og dine familie er meget velkomne til at benytte Lindehavens faciliteter og fællesarealer, samt den dejlige sansehave.

Lindehaven har en dejlig sansehave til glæde for alle vore beboere. Haven bruges hele året. Desuden tiltrækker Café Oasen mange af byens ældre borgere.

I Lindehaven kan du benytte frisør- og fodplejesalonen samt skønhedsklinikken efter aftale med personalet.

Huset ejes af boligselskabet Baldersbo, men Ballerup Kommune har visitationsretten til boligerne.

Der er installeret fjernsyns- og telefonstik i lejlighederne. Licensen og telefonabonnement skal du selv betale. Beboerne har mulighed for at vælge mellem, grund- mellem- og fuldpakke. Pakkerne kan vælges individuelt.

Lindehaven anbefaler, at du ikke ligger inde med store og dyre værdigenstande i lejligheden. Lindehaven dækker ikke for private forsikringsforhold. Derfor bør du fastholde dine forsikringer når du flytter til Lindehaven.

 

Boligudgift.

Boligindskud..............................................................kr. 26.102,00

Husleje pr. måned, 2018............................................kr.   4.967,00

A conto Varme, 2018.................................................kr.     256,00

El, 2018......................................................................kr.     251,00

Antenne, 2018, Individuelt. fra 2018

Boligindretning i Lindehaven
 

 

Ballerup Kommune ønsker at tiltrække velkvalificerede medarbejdere til vores arbejdspladser. Det betyder, at vi skal have fokus på den måde, vi rekrutterer nye medarbejdere på.

I den konkrete ansættelsessituation skal vi i Lindehaven være gode til at fortælle om, hvad det vil sige at være ansat hos os, og vi skal være gode til at finde den medarbejder der passer bedst til det enkelte job. Det er en krævende proces, som stiller store krav til både ansøgeren og Lindehaven.

Rekrutteringsprocessen er meget mere end selve ansættelsen. Der skal gøres en række overvejelser undervejs som bl.a. om:

 • Hvilken profil vil vi have stillingen besat med
 • Skal stillingen slåes op eller skal vi tænke nyt/anderledes
 • Hvem skal vi involvere i rekrutteringen
 • Hvor mange samtaler skal vi afholde
 • Hvilke referencer skal tages
 • Hvordan introducerer vi en ny medarbejder

I Lindehaven stiller vi krav til alle medarbejder, uanset faglig baggrund, at man selvstændigt er i stand til at arbejde med sine faglige kvalifikationer, sin egen personlige udvikling, samt at opfatte sig som kulturmedarbejder med henblik på at beboerne kan leve med varierende aktiviteter, svarende til deres livsstil. Desuden arbejder vi med filosofierne fra Lean. Hvilket betyder at vi søger at fjerne spildtid og afbrydelser i vort arbejde.

Plejecenterleder Anette Wintlev-Jensen tlf. 44 77 28 54

Afdelingsleder 1. sal, Lindehaven, Grøn og Blå afdeling, Birgit Clemmensen tlf. 44 77 28 55
Grøn afdeling ( stue 101-120) tlf. 44 77 30 45
Blå afdeling (Demens afd. stue 301-306) tlf. 44 77 28 56

Afdelingsleder 2. sal, Lindehaven, Rød og Gul afdeling, Marianne Laurent, tlf. 44 77 28 58
Rød afdeling (stue 201-213)(222-226) tlf.  44 77 30 48
Gul afdeling, Genoptrænings afd. (stue 214-220) tlf. 44 77 28 57

Afdelingsleder Parken, Ved Parken 1, samt Sønderhaven, Anne Granly Grauslund tlf. 20 40 08 40
Korttids boligerne, Parken. Hovednummer 20 40 08 46
Korttidsboligerne, Sønderhaven. Hovednummer 44 77 16 32

Sekretær Katja Olsson, Lindehavens Hovednummer 44 77 30 30

Træning og Aktivitet, Fysio og ergoterapi, tlf. 44 77 30 40

 

 

 

Sorg og reaktion når en pårørende dør.

Alle mennesker oplever sorg i løbet af tilværelsen. Det sker for eksempel, hvis en, man holder meget af, bliver syg og dør.

Reaktionerne er forskellige fra menneske til menneske og afhænger af flere ting, for eksempel hvilken tilknytning man har til den person, man mister. Reaktionen kan også påvirkes af, hvordan man har det på det tidspunkt, ulykken rammer.

Når man mister en, man holder af, sker der som regel det, at man i en periode er slået ud af kurs. Sorgen er altid forbundet med en voldsom forandring - ens verden bliver aldrig den samme igen. Det er vigtigt, at man giver sig selv lov til at græde ud. Gråden er et godt redskab til at bearbejde sorgen. Den virker afspændende på kroppen og fjerner angsten.

Det er vigtigt, at man får den tid, der skal til, før man er parat til at give slip og starte et nyt liv. Men netop med tiden og ved gode venners og families støtte gennemlever man sorgen.

 • Man frigør sig fra fortiden ved efterhånden at acceptere, hvad man har mistet.

 • Man finder en ny hverdag og kan se, at fremtiden trods alt indeholder muligheder, og måske endda nye muligheder.

Hvad med begravelsen?
Når man mister en af sine pårørende, står man ikke kun med den personlige sorg. Der er også en række praktiske problemer omkring begravelsen, man skal tage stilling til. For mange bliver løsningen at ringe til bedemanden og lade ham ordne alt fra dødsanmeldelse til gravsten.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at selvom bedemanden kan hjælpe med at opfylde ens ønsker omkring begravelsen, kan han ikke foretage valg for en. Man skal stadig selv tage stilling til tingene. Det er også værd at huske, at alt hvad bedemanden gør, koster penge. De fleste bedemænd er meget omhyggelige med at informere om dette, så udgifterne ikke pludselig løber løbsk, men man bør alligevel have det in mente.

Det er gratis at bruge kirken og præsten i forbindelse med begravelsen, men alt andet skal man selv betale. Udgifterne vil ofte ligge på omkring 10.000 kr., men prisen kan variere meget, alt efter hvad man vælger af kiste, pynt og så videre.

Hvis man har ret til dansk sygesikring, har man almindeligvis også ret til at modtage begravelseshjælp fra kommunen. Denne hjælp kan dog ikke dække alle udgifter. Hvor stort et beløb den enkelte kan få udbetalt, afhænger af formue og familieforhold. Kommunen kan give nærmere oplysninger om dette. Hvis begravelsen varetages af en bedemand, kontakter han kommunen, som så kan udbetale hjælpen direkte til ham.

Vi indbyder pensionisterne i Ballerup Kommune til at komme og slappe af og hygge sig, købe et måltid mad, eller bare en kop kaffe i den lyse og velindrettet cafe.

Caféens værtinde byder dig velkommen i caféen, hvor du til rimelige priser, kan købe en varieret sund kost, hvor der bliver lagt vægt på at anvende økologiske råvarer. Du kan nyde maden i caféen, gerne i selskab med en god ven, bekendt, familie eller en hjælper.

Beboere på Lindehaven, som ønsker at spise deres mad i caféen skal give værtinden besked senest kl 10.00 samme dag, så maden ikke sendes op til din afdeling.

Du kan forudbestille smørrebrød til at tage med hjem, dog højst 12 stykker mad og 4 ostemadder. Vi tilbyder både smørrebrød, salat, dessert, kage, biret og drikkevare. Kom og spis vores dejlige mad, den smager ekstra godt, når den indtages i selskab med andre.

Caféværtinde

Tlf: 2937 9110

Åbningstider

Mandag til fredag: 11:30-13:00

Mad og drikke:

Menuplan

Priser

Hovedret: 52,-

Biret: 12,-

Frokostret: 25,-

1 flaske Vin (25 cl): 30,-/ 75,-

Øl: 14,- 

Vand: 12,-

Kaffe el. the: kop: 5,- / kande: 30,-

Mælk  i glas: 5,-

Is: 10,-

Parkens og Sønderhavens korttidsboliger er afdelinger under Lindehaven. Her kan du se kontaktoplysninger til Parken og Sønderhaven:

Parkens korttidsboliger
Ved Parken 1
2750 Ballerup
Telefon nr.:2024 0846 (døgnet rundt)

Sønderhavens korttidsboliger
Søndergårds Allé 100, st.
2760 Måløv
Telefon nr.:4477 1632

Afdelingssygeplejerske Anne Granly Grauslund
Telefonnr.:2024 0840 (i hverdage ml. kl. 7-15)
Mail: agra@balk.dk

Lindehavens målsætning er, at vi i praksis lever op til de værdier og holdninger, som er gældende i Ballerup kommune.

Det gør vi bl.a. ved at:
 • gøre Lindehaven til et trygt og godt sted at bo.
 • sikre den faglige og personlige udvikling for personalet, så Lindehaven opleves som en dejlig arbejdsplads.
 • opfylde målsætningen i henhold til de midler, der er stillet til rådighed til aktiviteter, inventar, bygninger, personale og administration på en hensigtsmæssig måde.
For at have den højst mulige standard i vores praksis i Lindehaven, har vi indgået en dialogbaseret aftale med Ballerup Kommune. Den dialogbaserede aftale er en kontrakt, der opstiller rammerne for driften af Plejecenter Lindehaven. 
 
Tilsyn
 
 

 

Læs her om:

 

Lindebladet

Læs om livet på de enkelte afdelinger, og find informationer om  tilbud, telefonnumre m.m.

Lindebladet

Kontakt

Plejecenter 
Lindehaven


Præstevænget 11
2750 Ballerup

Send os en besked 

4477 3030

E-mail