Ny distriktsleder til dagtilbud i Måløvhøj

cherie
30. januar 2020

Den 1. marts får Distrikt Måløvhøj en ny distriktsleder for kommunens dagtilbud. Det bliver Chérie Fleron, der kommer fra en lignende stilling i Gentofte Kommune.

Foto: Chérie FleronDet bliver Chérie Fleron, der fremover kommer til at stå i spidsen for kommunens dagtilbud i Måløvhøj.

Chérie Fleron starter den 1. marts og Per Kensø, der er centerchef for Skoler, Institutioner & Kultur, ser frem til at byde hende velkommen.

-Et enigt ansættelsesudvalg har blandt et stærkt felt af ansøgere valgt at pege på Chérie Fleron som ny distriktsdagtilbudsleder i Måløvhøj. Chérie har mange års ledererfaring, og jeg er sikker på, at hun bliver et kompetent supplement til gruppen af distriktsledere og en gevinst for distriktet i Måløvhøj, siger Per Kensø.

Chérie Fleron kommer fra en stilling som dagtilbudsleder i Gentofte Kommune, og hun ser også frem til at starte i sit nye job.

- Jeg glæder mig meget til sammen med ledere, medarbejdere og borgere i Distrikt Måløvhøj, at være med til at skabe de bedste udviklingsmuligheder for alle børn med afsæt i børne- og ungestrategien: Fællesskab for alle - Alle i fællesskab. 

- Jeg ser også frem til at blive en del af Ballerup Kommune, hvor det bliver spændende at indgå i udviklingsarbejdet af hele 0-30 årsområdet og være med til at få den stærke Vision 2029 ud at gå, siger Chérie Fleron.

Chérie Fleron afløser Jette Bugge Hansen, der er gået på pension.