handlingsfællesskaber

Vi lytter- VIL DU være med til at gøre en forskel?

Vil du være med til at få nye klimavenlige vaner og samtidig tage aktiv del i at udvikle den nye klimapolitik i Ballerup Kommune?

VIL DU være med til at gøre en forskel ?

Vil du være med til at få nye klimavenlige vaner og samtidig tage aktiv del i at udvikle den nye klimapolitik i Ballerup Kommune?

Vi kan komme på besøg med vores workshop hjemme hos dig, i din fritidsforening, boligforening, andelsforening, grundejerforening eller hvor det passer bedst. Besøgene kan f.eks. ligge i tidsrummet 11.30-13.30 eller 18-20.

1. Find minimum 10 personer; naboer, venner, netværk eller nogen du lige har mødt (dog max 4-5 personer fra din husstand) - alle skal komme fra Ballerup Kommunes geografiske område.

2. I får besøg af vores klimakoordinator, som medbringer en let anretning til frokost eller aftensmad samt en bunke klimakort, som er oplæg til Ballerup Kommunes kommende klimapolitik, som I vil høre lidt mere om. Vi vil samtidig gerne have input og ideer med hjem fra jer.

3. Vi håber, at du har lyst til at lave nogle klimatopmøder i din familie eller i dit fælleskab, hvor I aftaler hvilke vanebrud I vil arbejde for. 3-4 måneder herefter vil alle, der har deltaget, blive inviteret til et opfølgende arrangement.

4. I vil få adgang til et digitalt værktøj, hvor I kan følge CO2-beregninger for jeres vanebrud. Du skal tale om klima i dine netværk og inspirere andre til, hvad I sammen kan gøre for at vi får et bedre klima.

KAN JEG FÅ INDFLYDELSE?

Ja! Vil du også være med til at sætte dit fingeraftryk på klimapolitikken og klimahandleplanen? Så tøv ikke – send en mail til vores klima-

koordinator Anette på ank@balk.dk – skriv gerne dag og tidspunkt, der passer jer, så kan I også få et besøg.