Affald og genbrugsstation

Indsamlingen af affald er i øjeblikket ikke påvirket, og du får afhentet dit affald helt som normalt. 

Kontakt Vestforbrænding direkte, hvis du har spørgsmål.

GENBRUGSSTATIONEN MIDLERTIDIGT LUKKET FOR DØGNÅBENT

Porten til genbrugsstationen er blevet påkørt, og er slemt beskadiget. Det vil derfor ikke være muligt at benytte genbrugsstationen uden for den bemandede åbningstid.

Genbrugsstationen er bemandet alle dage mellem kl. 10-18.Du kan stadig aflevere haveaffald uden for åbningstiderne.

Vi bestræber os på at få lavet porten hurtigst muligt, men der er desværre lang ventetid på reservedelene. Vi forventer at det igen er muligt at benytte døgnåben til majVi anbefaler, at du kun kører på genbrugsstationen, hvis det er absolut nødvendigt, og at man følger myndighedernes anvisninger om så vidt muligt at blive hjemme.

Undgå smittespredning

Adgangen til genbrugsstationen bliver reguleret af personalet på stedet. Bilerne bliver lukket ind i hold alt efter, hvor meget plads der er.  Derfor kan der opstå ventetid uden for genbrugsstationer. Vi beder derfor om tålmodighed, hvis du kører på genbrugsstationen. 

For at undgå smittespredning i forbindelse med besøget på genbrugsstationen, skal du overholde følgende anbefalinger:• Følg anvisninger på skilte og fra personale

• Hold god afstand til andre (både personale og andre kunder)

• Bliv i bilen til det er din tur til at læsse af og gå kun hen til containeren én person ad gangen

• Brug handsker eller brug medbragt håndsprit både før og efter besøget. Der er ikke adgang til håndvask og håndsprit på pladsen

• Sorter dit affald hjemmefra, og gør opholdet så kort som muligt

• Medbring selv handsker, skovl og kost.Du kan ikke indlevere effekter til direkte genbrug på genbrugsstationerne, og du kan hente kompost fra d. 20 marts til 16maj 2021.