Borgerservice

Indholdet er opdateret den 24. juni kl. 12.00

Der er ikke muligt at møde fysisk op UDEN en aftalt tid til fx pas, kørekort eller selvbetjening.

Bestil tid

Ring til Borgerservice
Har du brug for at ringe til Borgerservice, kan du gøre det hverdage kl. 9.00-12.00. Telefonnummeret er 4477 2000.

Aflevér dokumenter
Hvis du skal aflevere papirer eller dokumenter til sagsbehandling på rådhuset, skal du bruge postkassen til højre for hovedindgangen på Ballerup Rådhus.

Kan jeg blive viet?
Ja, vi har igen åbnet op for almindelige vielser. Du skal ansøge som normalt og ønske en vielsesdato, som vi vil forsøge at imødekomme.

Du skal være opmærksom på, at der i øjeblikket er andre regler for vielser. Der må fortsat højst være 10 mennesker samlet. Derfor opfordrer vi til, at I ikke har gæster med til vielsen, men medbringer mindst ét vidne og højst to vidner.

Information om vielser: Når I vil giftes

Har du spørgsmål, kan du ringe på telefon 4477 2898 eller skrive en e-mail til borger@balk.dk 

Hvis du har få nøgler tilbage på dit NemID-nøglekort, anbefaler vi, at du installerer NemID-nøgleapp. Med NemID-nøgleapp løber du aldrig tør for nøgler. NemID-nøgleapp er et gratis, digitalt supplement til nøglekortet og kan bruges til at logge ind med alle steder, hvor du normalt bruger NemID-nøglekortet, eksempelvis netbanken, sundhed.dk eller borger.dk.

For at kunne aktivere NemID-nøgleapp skal du benytte dit aktive NemID. Vi anbefaler derfor, at du er opmærksom på, at der skal være flere koder tilbage på nøglekortet. Det er nødvendigt for at aktivere appen på din telefon. Du bør gemme dit nøglekort et sikkert sted, når du har installeret appen. Hvis du fx får ny telefon, skal du bruge det igen.

Download appen, hvor du normalt downloader apps til telefonen.

Læs mere om nøgleappen