Sundhed og pleje

Kan jeg besøge plejecentrene?

Ja - men vær opmærksom på, at der er indført restriktioner. På Plejecenter Lundehaven og Plejecenter Rosenhaven er der derudover indført besøgsforbud af Styrelsen for Patientsikkerhed.Læs mere: Besøgsrestriktioner på plejecentre, -boliger og aflastningspladser

Læs mere: Midlertidigt besøgsforbud på Plejecenter Lundehaven og Midlertidigt besøgsforbud på Plejecenter Rosenhaven og Plejecenter Sønderhaven Kan jeg besøge botilbuddene?

Ja, men vær opmærksom på, at der er indført restriktioner

Læs mere: Besøgsrestriktioner på botilbud

Kan jeg besøge ældrecaféerne?

Nej, ældrecaféerne er lukkede.

Sygeplejeklinikken

Klinikken er åben

Hvordan beskytter I borgerne, når I besøger dem?

Personalet på sundheds- og ældreområdet er i øjeblikket ekstra opmærksomme på at smittespredning. De mange plejeopgaver løses på en god, rolig og professionel måde og alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne om hygiejne, afstand og brug af masker bliver fulgt.

Bliver der konstateret smitte med coronavirus på et plejecenter eller botilbud, bliver alle beboere og medarbejdere testet. Plejecentret kan midlertidigt lukke for besøg, indtil der ikke er smittede beboere eller medarbejdere. Smittede borgere bliver flyttet til kommunens corona-afsnit på Ved Parken 1.

Fra den 12. oktober og til og med den 3. januar 2021 er tandklinikken på Skovvejens Skole, afdeling Øst midlertidigt lukket.

Læs mere: Tandplejen lukker midlertidigt klinikken på Skovvejens Skole, afdeling Øst