Testcenter for COVID-19 i Ballerup

Opdateret den 16. juli, kl. 10.00

Testcenter Danmark har placeret et COVID-19-testcenter i Ballerup. Testcentret åbnede den 27. april og er placeret mellem Ballerup Super Arena og East Kilbride Badet.

Er det kommunens testcenter?
Nej, Region Hovedstaden har etableret testcentret og står for driften af testcentret i Ballerup. Har du spørgsmål om podning, skal du kontakte Statens Serum Institut – se kontaktoplysninger på ssi.dk. Har du generelle spørgsmål om myndighedernes anbefalinger, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på telefon 7020 0233.

Hvorfor er testcentret etableret?
Testcenter Danmark har etableret testcentret for at øge testkapaciteten for personer uden symptomer på coronavirus. Det sker, så den gradvise genåbning af Danmark kan ske, uden at den generelle spredning af smitte stiger, og uden at den eksisterende kapacitet i sundhedsvæsenet bliver belastet.

Hvem bliver testet?
Personer uden symptomer på COVID-19 bliver testet i testcentret. Personer med symptomer på COVID-19 bliver ikke testet på testcentret. De bliver i stedet testet i det eksisterende sundhedssystem.

Hvem styrer trafikken på stedet?
Forsvaret dirigerer trafikken i området. Har du spørgsmål om trafikken i området, så henvend dig til akutberedskabet@regionh.dk

Shuttlebus til Testcenter Ballerup
Shuttlebussen kører hver dag direkte fra Malmparken Station til Testcenter Danmarks hvide corona-test-telte ved Ballerup Super Arena og retur.

Bussen kører i tidsrummet 8.45-17.15 hvert kvarter, forudsat at der er passagerer. Liftbussen er hvid og holder ved stoppestedet ved Malmparken Station. Testcenter Ballerup har åbent alle ugens dage klokken 9.00-17.00.