Vær med i UNICEF BY 2017

Copyright: UNICEF

Har du lyst til at lave en aktivitet, der samler ind til projektet, låne en indsamlingsbøsse til din butik, donere et beløb til indsamlingen eller noget helt fjerde, kan du finde inspiration og oplysninger herunder. Du er også velkommen til at kontakte UNICEF By-projektlederen, hvis du har spørgsmål, ideer eller lignende.

Der er brug for alle gode kræfter, idéer og hjælp, når Ballerup, Skovlunde og Måløv i hele 2017 samler ind til at forbedre uddannelsesforholdene for verdens fattigste børn.

Sammen indsamler vi penge, der går til at sikre uddannelse til børn i verdens fattigste lande.

Støt projektet allerede nu, ved at indbetale et valgfrit beløb på:
Konto: 4316-0011887333
Mobilepay: 4477 3500

Uanset om du indbetaler penge som privatperson eller som virksomhed, er beløbet fradragsberettiget. Husk at gemme dokumentation fra dit bidrag.

Læs mere på SKATs hjemmeside

Kun fantasien sætter grænser, når vi i fællesskab skal gøre en indsats for en god sag.

Vi opfordrer derfor alle til at gå i tænkeboks og udtænke sjove, spændende, anderledes og kreative indsamlingsaktiviteter, som også meget gerne må give noget på det sociale plan, eller én på opleveren, og som kan genere nogle penge til sagen.

Projekternes størrelse er ikke afgørende, men det er derimod de gode intentioner, der ligger bag. Selv én krone kan gøre en forskel for et fattigt barn.

En UNICEF-aktivitet kan være alt fra loppemarkeder, bankospil, kaffe og kagesalg ved møder i foreninger, bestyrelser eller forældremøder, spilleaften for familie og venner med UNICEF-indsatser, velgørenhedsmiddage, sportsarrangementer med UNICEF-deltagergebyr, bilvask for en god sag og meget andet.

Når I skal afholde en aktivitet, kan I benytte MobilePay eller bankoverførelse:

Konto: 4316-0001187333

MobilePay: 4477 3500

Foreninger, butikker, virksomheder eller privatpersoner, der gerne vil arrangere lokale indsamlinger, kan låne en UNICEF indsamlingsbøtte til formålet.

Indsamlingsbøtterne kan lånes på biblioteket og kan benyttes i et privat forum, hvor man har ejerens tilladelse til at samle ind (for eksempel på skoler, i foreninger eller private forsamlinger). Man skal have tilladelse fra politiet for at samle ind på offentlige steder.

Vil du låne en indsamlingsbøtte så send en mail til ballerup-bibliotek@balk.dk eller henvend dig personligt på biblioteket på banegårdspladsen.

 Indsamlingsbøtterne kan lånes fra d. 23. januar, hvor UNICEF By-ambassaden officielt åbner på Ballerup Bibliotek.

Vil du lave din egen aktivitet? Her kan downloade plakater i A4 størrelser, som du kan tilpasse til din aktivitet og printe selv. Lettere bliver det ikke.

Download plakat som worddokument

Ballerup Bibliotekerne sætter fokus på, at Ballerup Kommune er udpeget til UNICEF By og vil derfor fungere som UNCEF By-ambassade fra 23. januar og resten af 2017.

Du kan besøge ambassaden på hovedbiblioteket ved Ballerup Station og blive klogere på hele UNICEF By-projektet. I løbet af året afholder biblioteket også forskellige indsamlingsaktiviteter.

Bibliotekets åbningstider er:
Mandag – torsdag: 10-19
Fredag: 10-17
Lørdag: 10-14

Du kan også kigge forbi biblioteket uden for den betjente åbningstid. Se her hvordan: https://bib.ballerup.dk/selvbetjentaabningstid

Andre sider om UNICEF By 2017:

Kontakt

UNICEF By 2017

Cecilie Bro Tellefsen
Projektleder

 

E-mail