Bestil en sundhedsformidler

Ønsker man et sundt og langt liv, er det vigtigt at vide, hvordan man passer godt på sin krop og sit helbred i hverdagen. For nogle borgere kan sprog og kultur være en barriere for at opnå denne viden.

Derfor har Ballerup Kommune uddannet et hold Sundhedsformidlere, som gratis kan gennemføre et oplæg eller et dialogmøde om sundhedsrelaterede emner med borgere med anden etnisk baggrund end dansk.

Sundhedsformidlerne er Ballerup borgere med forskellig etnisk baggrund bosat i Ballerup Kommune, der har gennemført et 60 timers uddannelsesforløb i sundhedsrelaterede emner i Ballerup Kommunes SundhedsHus.

Sundhedsformidlerne kan skabe dialog, inspirere og formidle viden på dansk, arabisk, serbo-kroatisk, farsi, albansk og tyrkisk i emner som; det danske Sundhedsvæsen, kost, motion, rygning, tandsundhed, reproduktiv sundhed, mv.

Sundhedsformidlerne kan derudover fungere som kulturelle brobyggere mellem minoritets etniske borgere og ansatte i kommunen. Det er derfor muligt at invitere Sundhedsformidlerne, når en borgere skal introduceres til et af kommunens forebyggende tilbud, eller til at afholde et dialogmøde for borgere i en af Ballerup Kommunes øvrige enheder og lign.

Boligområder, foreninger, klubber, institutioner, lokale grupper, arbejdspladser, private hjem, sprogskoler, aktiveringstilbud samt Ballerup Kommunes eksterne funktioner er blot nogle de arenaer, hvor Sundhedsformidlerne kan bestilles til foredrag eller dialogmøder.

Dialogmøder kan foregå hos jer eller i Ballerup Kommunes SundhedsHus, Gl. Rådhusvej 13, 2. Sal i Ballerup.

Kontakt via boksen til højre.

Kontakt

Sundhedshuset

Gl. Rådhusvej 13,

2.sal

2750 Ballerup

Send os en besked  

4477 2607

E-mail