Ballerup Ungdomsskole

Ungdomsskolen er et gratis, frivilligt kommunalt tilbud til alle unge mellem 13 og 18 år. I Ballerup Ungdomsskole kan man modtage undervisning i en lang række fag, både boglige, fysiske og kreative. Undervisningen i Ungdomsskolen foregår primært i eftermiddags- og aftentimerne og i weekends.

I Ungdomsskolen kan unge fra og med syvende klasse og til og med 18 år gå til en lang række aktiviteter udenfor skoletiden. Ungdomsskolen er et tilbud til alle kommunens unge, på tværs af distrikter og alder.

Underviserne i Ungdomsskolen er håndplukkede og brænder for deres fag. Der udbydes nye hold to gange årligt – efter sommerferien og efter juleferien, og desuden er der løbende opstart på forskellige weekendtilbud og kurser.

Skal man have knallertkørekort foregår det på Ungdomsskolen. Undervisningen er gratis, men der er en udgift til kørekortet . Ellers er al undervisning som hovedregel gratis!

Ungdomsskolen har en stor teaterafdeling, der hvert år opsætter en professionelt ledet musical i Baltoppen LIVE. I teaterafdelingen kan man være med helt indtil man fylder 25 år.

Eksempler på fag man kan deltage i på Ballerup Ungdomsskole:

Fransk, engelsk, kinesisk, spansk, dansk, matematik, science, psykologi, motion og styrketræning, parkour, selvforsvar, Funk og hiphop dance, sushi-værksted, temakager, bocart, mangategning, cosplay-syning, impro-comedy, billedkunst, førstehjælp, knallertkørekort, band og musical med meget mere.

Udbuddet af fag varierer fra sæson til sæson, og vi er altid åbne for gode forslag.

Ud over den almene ungdomsskoleundervisning, varetager Ungdomsskolen også en lang række andre opgaver og tilbud for aktører i kommunen. F.eks. udbydes valgfagsundervisning, førstehjælpskurser, seksualundervisningskurser og meget andet.

Læs mere på hjemmesiden www.bask.dk

SOCIALE MEDIER