Pullerter i Centrumgaden

Kommunalbestyrelsen har den 5. september 2017 vedtaget en regulering af trafikken ved hjælp af automatiske pullerter.  Efter høring er beslutningen justeret og løsningen blev en kombination af faste og sænkbare pullerter. På kortet kan man se placeringen.

Pullert i Centrumgaden

Første fase er at få lukket af på stikvejene. Derved fjernes risikoen for at disse benyttes som smutveje for de, der ikke har adgangskort til de automatiske pullerter og kan udføres imens detailprojektering af de adgangskontrollerede ind- og udgange udføres.

Anden fase er at få etableret de 4 steder der benytter en kombination af faste og sænkbare pullerter.  Dette gør vi i samarbejde med forsyningen, ledningsejere og i koordinering med de byggeprojekter der støder op til Centrumgade.

Først når de automatiske pullerter er etableret, afprøvet og de berettigede har fået deres adgangskoder, hæves pullerterne og Centrumgaden er derefter lukket for uvedkommende kørsel på nær i timerne mellem kl. 7-11 hvor pullerterne sænkes for at give mulighed for varetilkørsel.

Kontakt

Ballerup Kommune
Park og Vej

Yasmin van der Maal
Landskabsarkitekt

 

41 75 01 38

E-mail