Samkørsel i Ballerup Kommune

Ballerup Kommune samarbejder med nabogo om at gøre samkørsel til en del af vores hverdagstransport. Samarbejdet er politisk forankret og understøtter kommunens klimahandleplan og grønne vision.

Samkørsel i Ballerup Kommune

Det er meget at vinde, når vi kører sammen i hverdagen. Vi får flere transportmuligheder til arbejde, skole og fritidsaktiviteter ved at køre sammen i private biler. Færre biler på vejene reducerer CO2-udslip, støj og luftforurening. Og vi kommer hurtigere frem, fordi trængslen i myldretiden letter.

Derfor samarbejder Ballerup Kommune med nabogo om at tilbyde samkørsel til kommunens borgere, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Hvis du er interesseret i at fortælle din organisation, forening med videre om muligheden, er du velkommen til at kontakte: Sif Rantzau Klemp, Partner Succes Manager i nabogo på telefon 8111 5627 eller sif@nabogo.com.

Hent appen og kom godt i gang

Du kan finde nabogo i App Store eller Google Play. Som noget unikt skal du ikke betale gebyr for at bruge platformen, så hver gang I kører sammen, går betalingen direkte fra passageren til den, der kører. Det koster 75 øre pr. km., og pengene overføres automatisk, når liftet er gennemført. Nabogo er et supplement til den kollektive transport, så du kan også se dine muligheder med bus og tog i appen, ligesom Rejseplanen viser nabogos lift.

Find mere information på nabogos hjemmeside, hvor der også er spørgsmål og svar.

SOCIALE MEDIER