Plejecenter Egely

Egely er Ballerup Kommunes mindste Plejecenter, som blev indviet i 1996. Vi har en skøn beliggenhed i dejlige og rolige Egebjerg, med Hareskoven på den ene side og frit udsyn over marker på den anden side.

Kendetegnende for Egely er vores skønne glasoverdækkede atriumgård.
I Gården er de eksotiske planter og træer med til at give en helt særlig stemning, som kan nydes hele året.

På Egely er der 14 plejeboliger på plejecentret og derudover 18 ældreboliger,
hvoraf 4 er boliger for ægtepar. Plejeboligerne er på godt 30 kvadratmeter, og administreres af Boligselskabet Domea.

Vi har en dejlig Café, hvorfra der hver dag fremstilles sunde og hovedsagligt økologiske måltider af høj kvalitet. I Caféen er man velkommen, uanset om man bor på Plejecentret, i Ældrebolig eller er pensionist, der bor i Ballerup. Caféen holder åbent dagligt mel. 11.00-14.00.

På Egely sætter vi nærværet i hverdagen højt, på et lille sted som vores, hvor alle kender hinanden. Beboeren og behovet for at leve sit liv som man selv ønsker det, er i højsædet.

På Egely har vi vores eget beboerblad, som fortæller om livet på Egely. Det indeholder bl.a. gymnastik, gudstjenester og pårørendeaftner. Årlige traditioner, som julefest og sommerfest.
Vi ønsker, Egely både er et dejligt sted at bo og at arbejde. Vi ser dette som to vigtige sider af samme sag. En god og varm stemning i huset som helhed er væsentlig for at alle trives.

De ansatte på Egely er fagligt kompetente og engagerede, og vi satser på at udvikle os og søge den nyeste viden, både indenfor ældrepleje og ernæring.

På Egely er det dejligt at komme ind, og man får med det samme lyst til at slå sig ned i atriumgården med en kop kaffe.

 
Kontakt

Plejecenter Egely
Egebjerg Bygade 34-72
2750 Ballerup

4477 3095

E-mail

Mere om Plejecenter Egely