Hvorfor virksomhed i Ballerup?

Ballerup er af mange gode grunde vokset til at være én af landets førende erhvervskommuner - for virksomheder og for medarbejdere:

Ballerup har virksomheder i superligaen og særligt inden for:

  • IT
  • Life science
  • Finans

Den fysiske nærhed mellem de store spillere inviterer til netværkssamarbejde og synergi indenfor og på tværs af brancher.

Det skaber landets måske bedste erhvervsmiljø med store muligheder for at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

Virksomhederne i Ballerup er vidensstærke og specialiserede. Det betyder, at der er en viden tilstede blandt virksomhederne, som kan bringes i spil i forhold til den fortsatte udvikling og innovation blandt virksomheder, uddannelsesinstitutioner og kommunen.

Ballerup tiltrækker virksomheder med store R&D (Research og Development) afdelinger, hvor konkurrencefordelen er innovation og forandringsparathed.

Ballerup er en stærk uddannelseskommune med DTU Diplom, erhvervsuddannelser, teknisk-, handels- og almene gymnasier, produktionsskole og folkeskoler. Med dette rige uddannelsesliv er det oplagt at bringe virksomheder og uddannelsesinstitutioner sammen for at styrke innovationen i virksomhederne samt styrke vidensgrundlaget, nysgerrigheden og motivationen hos folkeskoleelever om uddannelses- og jobmuligheder på fremtidens arbejdsmarked. Ballerup er derfor rig på udviklingsmiljøer og muligeder.

Ballerup ligger i spændingsfeltet mellem storby og landområder. Kun 20 km fra Rådhuspladsen og alligevel med plads til store erhvervsparker og store naturområder.

God infrastruktur binder by og land sammen og Ballerup har fem S-togsstationer, 20+ buslinjer og 3 supercykelstier.

Vi arbejder på en forlængelse af Frederikssundmotorvejen og på 10 minutters drift på S-togene samt flere supercykelstier.

 

 

Ballerup kommune favner tre bykerner, Ballerup, Måløv og Skovlunde, og byder på familievenlige villakvarterer og naturskønne områder.

Her er højt til loftet, grønne vidder og god plads til familielivet. Og en effektiv infrastruktur når storbyens fristelser lokker i hovedstaden.

Kontakt

BusinessBallerup

Jette Rau
Erhvervsudviklings-
chef

41 75 02 20

E-mail