Hvorfor virksomhed i Ballerup?

Ballerup er af mange gode grunde vokset til én af landets stærkeste erhvervskommuner - for virksomheder og for medarbejdere:

Ballerup har virksomheder i superligaen og særligt inden for:

  • IT
  • Life Science
  • Finans

Den fysiske nærhed mellem de store spillere inviterer til netværkssamarbejde og synergi indenfor og på tværs af brancher.

Ballerup huser konkurrencedygtige virksomheder med høj faglighed og højt specialiserede medarbejdere.

Det skaber landets måske bedste erhvervsmiljø med store muligheder for at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft.

Ballerup tiltrækker virksomheder med store R&D (Research og Development) afdelinger, hvor konkurrencefordelen er innovation og forandringsparathed.

Samtidig er Ballerup hjemsted for DTU Diplom, der sliber nogle af landets skarpeste knive indenfor de naturvidenskabelige fag. Det fostrer et stærkt lærings- og udviklingsmiljø med kreativitet og innovation i højsædet.

Ballerup ligger i spændingsfeltet mellem storby og landområder. Kun 15 km fra Rådhuspladsen og alligevel med plads til store erhvervsparker og store naturområder.

God infrastruktur binder by og land sammen og Ballerup har fem S-togsstationer, 23 buslinjer og 3 supercykelstier.

Vi arbejder på en forlængelse af Frederikssundmotorvejen og på 10 minutters drift på S-togene samt flere supercykelstier.

Ballerup kommunes tre bymidter: Måløv, Ballerup og Skovlunde

Ballerup kommune favner tre bykerner, Ballerup, Måløv og Skovlunde, og byder på familievenlige villakvarterer og naturskønne områder.

Her er højt til loftet, grønne vidder og god plads til familielivet. Og en effektiv infrastruktur når storbyens fristelser lokker i hovedstaden.

Tilflyttere sparer let en million kr. på 20 km. Prisniveauet for boliger i Ballerup ligger stadig væsentligt under niveauet for Nordsjælland og København.

Det giver mulighed for at bo og arbejde indenfor en kort distance – til en fornuftig pris. 

Kontakt

BusinessBallerup

Jette Rau
Erhvervsudviklings-
chef

41 75 02 20

E-mail