Ballerup COVID-19-teststed

Opdateret den 20. oktober, kl. 15.15

Region Hovedstadens corona-teststeder flytter indendørs, så borgere og personale skærmes mod vind og vejr. Ballerup Covid-19-teststed åbnede mandag den 19. oktober på Energivej 50 i Ballerup.

Det betyder, at du ikke længere skal henvende dig ved de hvide test-telte i Ballerup Idrætsby, da de er blevet erstattet af det nye test-sted på Energivej 50.

Tidsbestilling
Det er nødvendigt at bestille tid for at blive testet i Ballerup Covid-19-teststed. Tidsbestilling kan ske på coronaprover.dk. Ballerup Covid-19-teststed har åbent alle ugens dage klokken 9.00-17.00.

Er det kommunens test-sted?
Nej, Region Hovedstaden har etableret test-stedet og står for driften af test-stedet i Ballerup. Har du spørgsmål om podning, skal du kontakte Statens Serum Institut – se kontaktoplysninger på ssi.dk. Har du generelle spørgsmål om myndighedernes anbefalinger, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på telefon 7020 0233.

Hvem bliver testet?
Personer uden symptomer på COVID-19 bliver testet på test-stedet. Personer med symptomer på COVID-19 bliver ikke testet på test-stedet. De bliver i stedet testet i det eksisterende sundhedssystem.

Hvem styrer trafikken på stedet?
Beredskabsstyrelsen dirigerer trafikken i området. Har du spørgsmål om trafikken i området, så henvend dig til akutberedskabet@regionh.dk