Din udvikling og uddannelse

Som medarbejder i Ballerup Kommune har du løbende mulighed for at udvikle dine kompetencer. Det styrker både dig som medarbejder, arbejdspladsen og den løbende udvikling af organisationen som helhed.

Vi lægger vægt på, at din kompetenceudvikling er tæt knyttet til praksis. Derfor er kompetenceudvikling i Ballerup Kommune meget andet end blot uddannelsesforløb og kursusdeltagelse. Kompetenceudvikling sker også gennem nye opgaver, nye roller og ved samarbejder på tværs af organisatoriske rammer.

 

Introduktionsdag for nye medarbejdere

For at give dig en god start i dit nye job deltager du i en introduktionsdag for nye medarbejdere. Her kan du bl.a møde borgmesteren og kommunaldirektøren og høre dem fortælle om visionen og strategien for Ballerup Kommune. Borgmesteren er også vært på en bustur rundt i kommunen, som giver dig et spændende indblik i kommunens historie og er godt overblik over kommunens aktuelle udvikling.

 

Dygtiggør dig i udlandet

Hvis du har lyst til at komme ud i den store verden og hente inspiration til dit arbejde, er der også mulighed for det. Vi har en studierejsefond, som alle medarbejdere kan søge. 

 

Løbende feedback

Vi har fokus på, du løbende får feedback i dit job, da det udvikler dig. Det gælder både i din årlige udviklingssamtale (hos os hedder de MUS, LUS og GRUS), og i dit daglige arbejde.

SOCIALE MEDIER