Life science i Ballerup Kommune

Ballerup bider København i haserne, når det gælder flest life science arbejdspladser

Ifølge en netop publiceret analyse bider Ballerup nu København i haserne, når det gælder flest private life science arbejdspladser.

Bryder man tallene helt ned på de enkelte kommuner, så kan man se, at kommune som Ballerup har succes med strategien om at tiltrække især life science virksomheder. Gladsaxe er ganske vist større pga. Novo Nordisk, men København er kun marginalt større og så kommer Ballerup faktisk på tredjepladsen kun et mulehår efter hovedstaden med 5.700 life science ansatte sammenlignet med Københavns 6.100. (S. 15)

Det er jo resultatet af en mangeårig og målrettet indsats med det formål at tiltrække vidensvirksomheder til byen, som vi ser her. Life science er ubetinget Danmarks vigtigste vækstindustri, og Ballerup har placeret sig helt centralt. Det er med til at sætte en positiv spiral i gang med flere attraktive jobmuligheder, mere attraktiv tilflytterkommune, flere penge i kommunekassen og bedre velfærd”, udtaler Erhvervsudviklingschef Jette Rau fra Ballerup Kommune.

Læs mere om State of Medicon Valley-analysen her.

SOCIALE MEDIER