Borgermillionen 2023

Borgermillionen 2023

Vinderne fejres til uddelingsfest

Der skal i år ikke skal stemmes om projekterne, da alle indkomne projekter har fået stemplet godkendt på sig. Det betyder, at syv projekter deler Borgermillionen mellem sig.

I stedet holder vi en uddelingsfest på rådhuset, hvor alle projekter bliver præsenteret, og vinderne får overrakt en check.

Uddelingsfesten er den 31. august klokken 17.30 i Atriet på Ballerup Rådhus, og alle interesserede borgere er velkomne. Det er nødvendigt at tilmelde sig arrangementet. Det gør du ved at trykke her eller kontakte Louise Hupfeld på mail hup@balk.dk eller telefon 4477 2011 (tilmeldingsfrist er mandag d. 28. august 2023 kl. 23:55). 

Her er de syv vinder-projekter

•    Flere bydelsmødre skal uddannes for at styrke fællesskaberne
•    Grundejerforeningen Egebjerghuse opdaterer stien til Hareskoven med kummer og bænke
•    Cykelcafeen køber en ny el-cykel, som kan lånes ud til dem, der kommer i cykelcafeen, så de kan vurdere, om de kan håndtere en el-cykel
•    Det Grønne Værksted investerer i et bord til at håndtere tekstiler
•    Scenen i Skovlundebypark fornyes 
•    Flytbar overdækning til hundefold i Østerhøj
•    Belægning på Tingstedet i Måløv

Få del i Borgermillionen til din gode idé

En skaterpark, en hundelegeplads, en blomstereng og en discgolfbane. Borgermillionen har gennem tiden gjort mange drømme til virkelighed. Og har du den gode idé, så kan du nu få økonomisk hjælp til at realisere den.

Igen i år har politikerne nemlig valgt at afsætte 1.000.000 kroner til projekter i kommunen, der skaber naturforbedringer eller fællesskaber

Der er altså en million gode grunde til at søge om at få netop din idé til at blive til virkelighed. Alle borgere i Ballerup Kommune kan få del i pengene, der bliver fordelt til projekter i de fire bydele Ballerup Nord, Ballerup Syd, Skovlunde og Måløv.

Som noget nyt skal alle idéer præsenteres på de indledende borgermøder, som afholdes i hver bydel. Her bliver der også mulighed for at give og modtage feedback på sine ideer. Du skal altså deltage i mødet i din bydel, hvis du ønsker at søge Borgermillionen. 

Borgermøderne bliver holdt den 2. maj 2023 i Ballerup Syd (Posthuset), den 9. maj 2023 i Måløv (Måløv Kulturhus), den 16. maj 2023 i Skovlunde (Skovlunde Kulturhus) og den 17. maj 2023 i Ballerup Nord (Posthuset). På alle borgermøderne vil der være politisk deltagelse.

Du kan indsende en idé til et projekt som enkeltperson, som forening eller som en helt tredje sammenslutning. Du sender din idé til borgermillionen@balk.dk senest den 18. juni (du skal dog have deltaget i borgermødet i din bydel, for at du kan ansøge).
 

SOCIALE MEDIER