Borgermillionen 2024

Borgermillionen 2024 fordeles til uddelingsfest uden afstemning

Alle borgere i kommunen er velkomne til uddelingsfesten på rådhuset den 6. juni klokken 18.00.

Det bliver ikke nødvendigt med håndsoprækning og afstemninger, når Borgermillionen i år skal fordeles. Alle godkendte projekter kan nemlig realiseres inden for den ramme, der er til rådighed.

Derfor er de planlagte afstemningsmøder aflyst, og i stedet erstattet af en uddelingsfest den 6. juni på Ballerup Rådhus, hvor alle borgere i Ballerup Kommune er velkomne.

Vindere præsenterer deres projekt

Her vil vinderne præsentere deres projekt, og derefter uddeler borgmester Jesper Würtzen checks og afslører, hvor mange midler hvert projekt modtager.

- Det er dejligt, at vi kan hjælpe alle de projekter til at blive til virkelighed. Det var en god oplevelse at holde en uddelingsfest på rådhuset sidste år, og derfor er jeg også glad for, at vi igen i år kan invitere vindere og borgere i kommunen til uddelingsfest, siger borgmester Jesper Würtzen.

Uddelingsfest for alle

Uddelingsfesten er den 6. juni klokken 18.00 på Ballerup Rådhus, hvor der serveres en let forplejning. Alle vindere inviteres til arrangement, men alle borgere i kommunen er også velkomne.

Det kræver blot tilmelding, og du melder dig til uddelingsfesten HER (tilmeldingsfrist er den 3. juni kl. 23.55). Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Louise Hupfeld på mail hup@balk.dk eller telefon 4477 2011.