Fest- og selskabslokaler

Selskabslokaler og COVID-19 

Du skal som lejer til enhver tid overholde de gældende regler og retningslinjer i forbindelse med bekæmpelse af smittespredning af COVID-19. Du er som lejer forpligtiget til at have kendskab til reglerne, der løbende ændrer sig. Du kan holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor de danske myndigheder har samlet alle informationer om coronasmitte herunder også telefonnummeret til en særlig corona-hotline. 

Alle retningslinjer for rengøring i forbindelse med at hindre spredning af corona-smitte overholdes af Ballerup Kommune.

Hvis de gældende retningslinjer umuliggør afholdelsen af arrangementer under forsvarlige forhold og det derfor aflyses af enten udlejer eller lejer, vil den fulde leje blive tilbagebetalt.  

Sådan lejer du et selskabslokale 

For at kunne leje et lokale, skal du bo i Ballerup Kommune. Foreninger og virksomheder beliggende i kommunen kan også leje lokaler.

Først skal du oprette dig som "Ny bruger". Det gør du på udlejningssiden (se link nederst). Dernæst skal du vente på, at du får en mail tilbage om, at du er godkendt (1-2 arbejdsdage). Når du er godkendt som bruger, kan du logge dig på udlejningssiden og booke selskabslokaler.

Hvis du er privat borger, vil du blive bedt om at opgive dit CPR-nr. Foreninger og virksomheder skal oplyse deres CVR-nr. 

Du kan leje et selskabslokale tidligst et år før udlejningsdatoen og indtil 14 dage før. Skal du fx leje et lokale den 27. april 2021 kan du tidligst gøre det den 27. april 2020 og senest den 13. april 2021 - såfremt lokalet er ledigt.

Lejepriserne for de enkelte lokaler fremgår af udlejningssiden. Det er muligt at leje lokalet en ekstra dag til borddækning/og eller oprydning for 553 kr. (2020) per dag. Dette kan tidligst ske 14 dage før udlejningsdatoen og kun hvis lokalet er ledigt. Henvendelse om leje til borddækning og oprydning skal ske direkte til Center for Skoler, Institutioner og Kultur. 

Ved annullering af lejeaftalen indtil to måneder før udlejningsdatoen refunderer vi lejebeløbet. Herefter refunderes lejen ikke.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål omkring vores selskabslokaler. Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke et svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os.

Klik på linket for at komme videre til udlejningssiden.

SOCIALE MEDIER