Fest- og selskabslokaler

Selskabslokaler og COVID-19 

Du skal som lejer til enhver tid overholde de gældende regler og retningslinjer i forbindelse med bekæmpelse af smittespredning af COVID-19. Du er som lejer forpligtiget til at have kendskab til reglerne, der løbende ændrer sig. Du kan holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk, hvor de danske myndigheder har samlet alle informationer om coronasmitte herunder også telefonnummeret til en særlig corona-hotline. 

Alle retningslinjer for rengøring i forbindelse med at hindre spredning af corona-smitte overholdes af Ballerup Kommune.

Hvis de gældende retningslinjer umuliggør afholdelsen af arrangementer under forsvarlige forhold og det derfor aflyses af enten udlejer eller lejer, vil den fulde leje blive tilbagebetalt.  

Sådan lejer du et selskabslokale 

For at kunne leje et lokale, skal du bo i Ballerup Kommune. Foreninger og virksomheder beliggende i kommunen kan også leje lokaler.

Først skal du oprette dig som "Ny bruger". Det gør du på udlejningssiden (se link nederst). Dernæst skal du vente på, at du får en mail tilbage om, at du er godkendt (1-2 arbejdsdage). Når du er godkendt som bruger, kan du logge dig på udlejningssiden og booke selskabslokaler.

Hvis du er privat borger, vil du blive bedt om at opgive dit CPR-nr. Foreninger og virksomheder skal oplyse deres CVR-nr. 

Du kan leje et selskabslokale tidligst et år før udlejningsdatoen og indtil 14 dage før. Skal du fx leje et lokale den 27. april 2021 kan du tidligst gøre det den 27. april 2020 og senest den 13. april 2021 - såfremt lokalet er ledigt.

Lejepriserne for de enkelte lokaler fremgår af udlejningssiden. Det er muligt at leje lokalet en ekstra dag til borddækning/og eller oprydning for 553 kr. (2020) per dag. Dette kan tidligst ske 14 dage før udlejningsdatoen og kun hvis lokalet er ledigt. Henvendelse om leje til borddækning og oprydning skal ske direkte til Center for Skoler, Institutioner og Kultur. 

Ved annullering af lejeaftalen indtil to måneder før udlejningsdatoen refunderer vi lejebeløbet. Herefter refunderes lejen ikke.

Ofte stillede spørgsmål

Vi får mange spørgsmål omkring vores selskabslokaler. Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke et svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os.

Klik på linket for at komme videre til udlejningssiden.

 • Bor du i Ballerup Kommune?

  Hvis nej - så har du ikke mulighed for at leje Ballerup Kommunes selskabslokaler, da de er forbeholdt borgere, foreninger og virksomheder i Ballerup Kommune.

   
 • Er du oprettet som bruger i systemet?

  Hvis nej - skal du oprette dig som "Ny bruger". Det gør du på udlejningssiden. Derefter skal du afvente, at du får en mail retur om, at du er godkendt i systemet. Godkendelsen sker manuelt og der går derfor ca. 2-3 arbejdsdage, fra du har oprettet dig som bruger, til du er godkendt, og kan leje et lokale. Er der gået længere tid, så tjek først dit spamfilter, inden du kontakter Center for Skoler, Institutioner og Kultur.

  Når du er godkendt som bruger, kan du logge dig på systemet og booke selskabslokaler.

   
 • Er du for sent eller for tidligt ude?

  Du kan tidligst leje et lokale et år før udlejningsdatoen og senest 14 dage før.

Hvis du allerede er oprettet i systemet, og har modtaget en mail om godkendelse, så er det ganske simpelt at booke lokaler i udlejningssystemet. Hvis du ikke ved hvilke lokale, du gerne vil booke, kan du benytte søgefunktionen på forsiden.

Når du er inde på det lokale, du ønsker, skal du klikke på den dato i kalenderen, som du gerne vil booke. Hvis der er ledigt, vil der fremkomme en tidsperiode og en pris. Her klikker du blot på periode/prisen, og så vil der komme en booking-knap frem. Den klikker du på og foretager bookingen.

Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode så klik her og indtast din e-mailadresse. Så modtager du en e-mail med instruktioner om, hvordan du opretter et nyt brugernavn eller en ny adgangskode.

Du kan tidligst leje et selskabslokale et år før udlejningsdatoen og indtil 14 dage før. Skal du fx leje et lokale den 27. april 2021 kan du tidligst gøre det den 27. april 2020 og senest den 13. april 2021 - såfremt lokalet er ledigt.

Lejepriserne varierer i forhold til størrelse på lokalet og om du ønsker at leje lokalet en hverdag eller en weekend. For at finde priserne er det nødvendigt at finde det lokale, du ønsker at leje på udlejningssiden. Når du er inde på det lokale, du ønsker, skal du klikke på den dato i kalenderen, som du gerne vil booke. Hvis der er ledigt, vil prisen fremgå.

Du behøver ikke at være oprettet som bruger for at se prisen på lokalet.

Du kan betale med dankort, når du booker lokalet på udlejningssiden eller vælge at få tilsendt en faktura. Fakturaen modtager du i din e-boks indenfor 14. dage efter, at du har booket lokalet. 

Du har altid mulighed for at leje lokalet to dage i træk til fuld pris, hvis datoerne er ledige.Du har mulighed for at leje lokalet en ekstra dag til borddækning eller oprydning til reduceret pris. Det kan tidligst ske14 dage før udlejningsdatoen og kun hvis lokalet er ledigt. Henvendelse om leje til borddækning og oprydning skal ske direkte til Center for Skoler, Institutioner og Kultur

Ja, du har mulighed for at annullere din leje af et selskabslokale. Indtil to måneder før udlejningsdatoen refunderer vi lejebeløbet. Herefter refunderes lejen ikke. Annullering sker ved henvendelse til Center for Skoler, Institutioner og Kultur.

De enkelte selskabslokaler fremvises på et bestemt tidspunkt hver uge. Du kan se hvornår under det enkelte lokale på udlejningssiden. Det kræver ingen forudgående aftale, og du kan således se lokalet, før du lejer det, eller efter du har lejet det.

Lokalerne fremvises ikke herudover og der kan ikke laves aftaler om særlige fremvisninger.  

Vagten lukker dig ind om morgenen fra starttidspunktet på din udlejning og viser dig til rette i lokalet. Tidspunktet fremgår af det udlejningsbrev, som du får fremsendt efter bookningen.

Står vagten der ikke på det angivne tidspunkt, så finder du nummeret til vagten ved indgangen til selskabslokalet. 

Kontakt

Center for Skoler,
Institutioner og
Kultur

Kultur & Fritid
Tina Eckhaus

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

Send sikker besked

4477 3004

E-mail