Konferencer og gå-hjem-møder

BusinessBallerup afholder 1-2 konferencer og 4-5 gå-hjem-møder årligt for kommunens erhvervsliv med forskellige temaer, der alle tager fat på, hvad fremtiden bringer.

Har du en idé til en konference eller et gå-hjem-møde?

Vi udvikler meget gerne konferencer og faglige temamøder i samarbejde med kommunens erhvervsliv.

Kontakt gerne erhvervsudviklingschef Jette Rau for en dialog om et evt. samarbejde med din virksomhed.

Her vil du kunne læse om kommende god-morgen/eftermiddag-møder hos BusinenessBallerup.

5. december 2019: Udbudsbazar

​Ballerup Kommune ønsker igen i år at styrke dialogen med virksomheder om kommende udbud 

efter budget 2019 er vedtaget. Kom og hør om Ballerup Kommunes udbuds- og indkøbspolitik, herunder hvilke krav vi stiller til virksomheder, der ønsker at blive leverandør til kommunen. Få indblik i, hvordan du kan blive leverandør til kommunen.

19. september 2019: Kunstig intelligens - hvordan kan og bør vi gøre?

De sidste mange år er computerkraften og mængden af data steget så meget, at det har givet nye muligheder for analyser og indsigt baseret på data. Men det er også blevet tid til ikke blot at spørge: ”hvordan kan vi bruge den store mængde af data?”, men også starte dialogen om: ”hvordan bør vi bruge den store mængde af data?” 

5. december 2018: Udbudsbasar - dialogmøde mellem virksomheder og Ballerup Kommune

​Ballerup Kommune ønsker igen i år at styrke dialogen med virksomheder om kommende udbud 

efter budget 2019 er vedtaget. Kom og hør om Ballerup Kommunes udbuds- og indkøbspolitik, herunder hvilke krav vi stiller til virksomheder, der ønsker at blive leverandør til kommunen. Få indblik i, hvordan du kan blive leverandør til kommunen.

30. oktober 2018: Fremtidens arbejdskraft til life science-industrien

Hvordan sikrer vi et kvalificeret rekrutteringsgrundlag og øger mobiliteten mellem job i sundhedsvæsenet og i industrien?​BusinessBallerup inviterer i samarbejde med DI ansatte og studerende inden for sundhedsindustrien til konference med fokus på fremtidens arbejdskraft i life science-industrien.

26. september 2018: IT-sikkerhed og cybercrime

IT-sikkerhed er for mange virksomheder topprioritet - og med rette. Cybercrime bekymrer erhvervslivet som aldrig før, da udfordringerne på området kun bliver sværere at håndtere. Derfor inviterer BusinessBallerup og DANSK IT inviterer til morgenmøde. Hør om det aktuelle trusselsbillede, se hvor nemt I kan blive hacket og få værktøjer og metoder til at forebygge cybercrime.

Se video fra morgenmødet.29. maj 2018: Dialogmøde med håndværkere

Ballerup Kommune ønsker at styrke dialogen med håndværkere. Derfor inviterer vi til et dialogmøde, hvor vi fortæller om det nye håndværkerudbud samt giver status på indkøbs- og udbudspolitikkerne.Derudover vil der være forskellige faglige oplæg med virksomheder og organisationer, der kan inspirere og give ny viden.

 

5. april 2018: Persondataforordning i praksis

Temaet er de nye regler om behandling af persondata, der træder i kraft den 25. maj 2018. Alle virksomheder, der registrerer og udveksler data om deres kunder, ansatte og jobsøgere, er omfattet af de nye regler. På mødet kan du få sparring og inspiration til din virksomheds arbejde med persondata i dialog med rådgivere.

5. december: Udbudsbazar

Sådan kan du blive leverandør til kommunen i 2018.23. november: Når business as usual ikke er en mulighed

Et seminar der handler om veje til nytænkning, innovation og erhvervsfremme. Dagen giver et indblik i, hvordan erhvervsfremmetilbud kan bidrage til virksomheders fortsatte udvikling og kickstarte opgør med ”business as usual”.27. oktober 2017: Mobilitetsbazar

Mobilitetsbazaren giver dig og din virksomhed et bredt indblik i de muligheder, I har for at tilbyde sunde, grønne og fleksible transportmuligheder til jeres medarbejdere.

11. oktober 2017: Energioptimering af bygninger

Temaet handler om, hvordan big data og ny teknologi kan bruges til at energioptimere bygninger. En øget energieffektivitet vil typisk medføre en markant reduktion af energiforbruget. 

26. september 2017: Fremtidens transportformer

Temaet er selvkørende biler og busser på vejene i Danmark. Nye teknologier betyder nye transportformer, og hvornår ser vi det på vejene i Danmark.

6. juni 2017: Fremtidens detailhandel

Temaet handler om udviklingen fra fysiske butikker til stadigt flere online butikker, og hvordan man skaber gode kundeoplevelser og vækst i denne udvikling.

26. maj 2017: Fremtidens betalingsløsninger

Temaet er de nye betalingsløsninger, der gør det nemmere for virksomheder at håndtere betalinger samt forbrugernes forventninger til nemmere og billigere løsninger at betale regninger og indkøb på. Det kontantløse samfund er her allerede - hvad bliver det næste?

26. april 2017: Beskyt virksomhedens personfølsomme data - Sådan kommer du igang med den nye persondataforordning

Temaet handler om persondataforordningen, der træder i kraft i 2018. Den nye lovgivning medfører regler, der øger kravene til, hvordan virksomheder og offentlige myndigheder skal benytte personfølsomme data.

22. marts 2017: How startups can find their way in the corporate jungle

Temaet er, hvordan iværksættere og store etablerede virksomheder kan påvirke hinanden samt hvordan startups kan navigere i 'the corporate jungle'.

 

 

Kontakt

BusinessBallerup

Mette Bjørn-
Andersen
Erhvervsudviklings-
konsulent

61 22 08 19