Konferencer og gå-hjem-møder

BusinessBallerup afholder 2-3 konferencer og 6-7 gå-hjem-møder årligt for kommunens erhvervsliv med forskellige temaer, der alle tager fat på, hvad fremtiden bringer.

Har du en idé til en konference eller et gå-hjem-møde?
Vi udvikler meget gerne konferencer og faglige temamøder i samarbejde med kommunens erhvervsliv.

Kontakt gerne erhvervsudviklingschef Jette Rau for en dialog om et evt. samarbejde med din virksomhed.

5. december: Udbudsbazar
Sådan kan du blive leverandør til kommunen i 2018.

23. november: Når business as usual ikke er en mulighed
Et seminar der handler om veje til nytænkning, innovation og erhvervsfremme. Dagen giver et indblik i, hvordan erhvervsfremmetilbud kan bidrage til virksomheders fortsatte udvikling og kickstarte opgør med ”business as usual”.

27. oktober 2017: Mobilitetsbazar
Mobilitetsbazaren giver dig og din virksomhed et bredt indblik i de muligheder, I har for at tilbyde sunde, grønne og fleksible transportmuligheder til jeres medarbejdere.

11. oktober 2017: Energioptimering af bygninger
Temaet handler om, hvordan big data og ny teknologi kan bruges til at energioptimere bygninger. En øget energieffektivitet vil typisk medføre en markant reduktion af energiforbruget. 

26. september 2017: Fremtidens transportformer
Temaet er selvkørende biler og busser på vejene i Danmark. Nye teknologier betyder nye transportformer, og hvornår ser vi det på vejene i Danmark.

6. juni 2017: Fremtidens detailhandel
Temaet handler om udviklingen fra fysiske butikker til stadigt flere online butikker, og hvordan man skaber gode kundeoplevelser og vækst i denne udvikling.

26. maj 2017: Fremtidens betalingsløsninger
Temaet er de nye betalingsløsninger, der gør det nemmere for virksomheder at håndtere betalinger samt forbrugernes forventninger til nemmere og billigere løsninger at betale regninger og indkøb på. Det kontantløse samfund er her allerede - hvad bliver det næste?

26. april 2017: Beskyt virksomhedens personfølsomme data - Sådan kommer du igang med den nye persondataforordning
Temaet handler om persondataforordningen, der træder i kraft i 2018. Den nye lovgivning medfører regler, der øger kravene til, hvordan virksomheder og offentlige myndigheder skal benytte personfølsomme data.

22. marts 2017: How startups can find their way in the corporate jungle
Temaet er, hvordan iværksættere og store etablerede virksomheder kan påvirke hinanden samt hvordan startups kan navigere i 'the corporate jungle'.

 

 

Kontakt

BusinessBallerup

Jette Rau
Erhvervsudviklings-
chef

41 75 02 20

E-mail