Fritidspas

Fritidspasset er et tilbud til sårbare/udsatte børn og unge i alderen 10-15 år, der ikke allerede deltager i en fritidsaktivitet eller forening. Med et fritidspas kan børn og unge i Ballerup Kommune få hjælp og støtte til at starte til en fritidsaktivitet og få adgang til Ballerups foreningsliv.

Fritidspasset tildeles af Ungerådgivningen efter indstilling af en kontaktperson, som har direkte kontakt til barnet. Det kan være en lærer i skolen, klubpædagogen, SSP-læreren, sagsbehandleren eller en anden professionel, der er ansat i Ballerup Kommune med kendskab til barnet og familien.

Indstilleren udfylder ansøgningsskemaet i samarbejde med barnet og forældrene og sender det til Ungerådgivningen pr. brev eller mail. Ungerådgivningen giver svar til indstilleren og familien inden for en uge, hvorefter Ungerådgivningen henvender sig til forældrene/barnet og forening. 

Fritidspasset giver en gratis prøveperiode på en valgfri aktivitet i en af Ballerup Kommunes mange foreninger og musikskole og varer i 6-12 måneder afhængigt af størrelsen på kontingentet. Hvis man gerne vil fortsætte, når Fritidspasset udløber, skal man selv overtage betalingen for aktiviteten, med mindre andet er aftalt.

Der er stort udvalg af fritidsaktiviteter i Ballerup Kommune.

Her finder du ansøgningsskemaet til fritidspas (åbner i nyt vindue)

Læs mere om fritidspas i folderen her (åbner i nyt vindue)

 

 

Kontakt

Center for Børne- og  Ungerådgivningen

Ungeindsatsen
Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

Send en sikker besked  
 

4477 2000

E-mail