Bedst til test: Ballerup-borgerne følger opfordring og lader sig teste

Bedst til test: Ballerup-borgerne følger opfordring og lader sig teste

De seneste testtal viser, at Ballerup-borgerne har taget opfordringen om at lade sig teste til sig. I uge 11 lod flest sig teste i hele hovedstadsområdet

Foto: Medarbejdere fra Ballerup Kommune i gang med den opsøgende indsats i Hedegårdscentret

Smitten med coronavirus er høj i Ballerup Kommune. Derfor er der blevet skruet ekstra op for den opsøgende indsats i udvalgte områder, smitteopsporingen er intensiveret, og borgerne bliver i stor stil informeret om testmulighederne i kommunen.

De seneste testtal viser heldigvis, at Ballerup-borgerne har taget opfordringen om at lade sig teste til sig. 

Testtallene fra sidste uge (uge 11) viser, at indbyggerne i Ballerup Kommune var dem, der var allerbedst til at lade sig coronateste i hele hovedstadsområdet. Pr. 100 indbyggere lod 29 i Ballerup sig teste. Gennemsnittet i hovedstaden er 26.

- Jeg er meget tilfreds med, at borgerne i Ballerup Kommune i stor stil bakker op om opfordringen til at lade sig teste. Testning er et af vores bedste våben til at komme smittekæderne til livs, siger borgmester Jesper Würtzen (A).

- Jeg håber, at alle i den kommende tid fortsat vil lade sig coronateste jævnligt. Nu går vi snart ind i Påsken, og her er det vigtigt, at vi alle udviser ekstra ansvarlighed, siger Jesper Würtzen.

Fredagens incidenstal for Ballerup Kommune er 253 - det er Danmarks tredjehøjste.