Jonstruplejren skal omdannes

Giv dit bidrag til udviklingen af Jonstruplejren

I dag starter Ballerup Kommune en forudgående høring for omdannelsen af Jonstruplejren. Frem til den 30. september kan du indsende idéer og forslag til planlægningen.

Du har nu mulighed for at komme med synspunkter, idéer og forslag til udviklingen af Jonstruplejren, som skal omdannes fra et lukket kaserneområde til et attraktivt boligområde.

Indsend dine idéer til Ballerup Kommune

Kommunalbestyrelsen ønsker at modtage idéer og forslag til tre hovedspørgsmål, som skal danne baggrund for den videre planlægning af Jonstruplejren:

  • Hvordan kan det lukkede by-omdannelses-område blive en naturlig del af lokalområdet?
  • Hvordan kan det fremtidige boligområde tilpasses områdets landskabelige kvaliteter?
  • Hvordan kan langtidsholdbare, bæredygtige løsninger indarbejdes i omdannelsesprojektet? 

Du kan indsende dine svar under den forudgående høring, som løber fra den 12. august til og med torsdag den 30. september 2021.

Kommunalbestyrelsen vil behandle de synspunkter, idéer og forslag, som fremsendes i løbet af den forudgående høring og tage stilling til, hvilke der skal indgå i den videre planlægning. Det er en høring, der kommer før, der udarbejdes et egentligt planforslag

Senere vil Kommunalbestyrelsen vedtage et forslag til lokalplan og et eventuelt forslag til kommuneplantillæg, der skal sendes i offentlig høring. Planforslagene offentliggøres på kommunens hjemmeside og de berørte parter, naboer, relevante foreninger, offentlige myndigheder m.fl. vil blive direkte orienteret, som anført i planloven. Der vil i denne forbindelse være mulighed for at komme med yderligere bemærkninger til den konkrete planlægning.

Deltag i workshop – del dine forslag med andre

Under den forudgående høring bliver der også afholdt offentlige møder og temaworkshops, hvor du kan bidrage med dine idéer og synspunkter, eller du kan stille spørgsmål til Ballerup Kommune og Freja Ejendomme, som ejer grunden. Alle møder kræver tilmelding.
 

Gå-tur i Jonstruplejren den 8. september

Ballerup Kommune inviterer til en fælles gå-tur rundt i Jonstruplejren. 
Læs mere her. Tilmeldingsfrist 1. september

 

Temaworkshops den 15., 16. og 21. september

Vi inviterer til tre temaworkshops i Jonstruplejren.

De tre temaer vil være 'Bebyggelse og anvendelse', 'Trafik og mobilitet' og 'Natur og rekreation'.

Deltagerne arbejder med temaerne og med de tre hovedspørgsmål. Hver workshop afsluttes med, at deltagerne forbereder en præsentation for Kommunalbestyrelsen, Freja Ejendomme og øvrige interesserede.

 

Offentligt møde den 23. september: Fremlæggelse af idéer og forslag fra workshops.

På mødet præsenteres de idéer og forslag, synspunkter og input, som er fremkommet på de tre temaworkshops for Kommunalbestyrelsen, Freja Ejendomme og øvrige interesserede. Læs mere her

 

Du kan læse mere om for den forudgående høring, møder og temaworkshops på ballerup.dk/blivhoert.