Cafeer på plejecentrene og Parkhuset genåbner 17. maj

Cafeer på plejecentrene og Parkhuset genåbner 17. maj

Velkommen tilbage til brugerne af plejecentrenes cafeer og på Parkhuset i Aktiv Center Ballerup.

Caféerne på plejecentrene genåbner mandag den 17. maj klokken 11.00. Det fejrer vi med gratis kaffe og kage til spisende gæster på åbningsdagen.
Caféerne er dog underlagt nogle restriktioner i forbindelse med genåbningen, bl.a. skal man fremvise coronapas, holde afstand og bære mundbind. Læs mere længere nede på siden. 
 
Du er som altid velkommen til at kontakte Køkken Ballerup, hvis du har spørgsmål til genåbningen på 44 77 30 78.
 
Parkhuset i Aktiv Center Ballerup genåbner også mandag den 17. maj klokken 8.00. Parkhuset er underlagt de samme restriktioner som cafeerne på plejecentrene i forbindelse med genåbningen. 
Du er som altid velkommen til at kontakte René, hvis du har spørgsmål til genåbningen på 44 77 38 40 eller læse mere på Parkhusets hjemmeside.
 
Coronapas
Du skal fremvise coronapas til personalet for at komme ind i Parkhuset og i cafeerne på plejcentrene. Det betyder, at du skal kunne vise at: 
Du har gennemført vaccination. Dvs. at der er gået 14 dage, fra du fik dit andet stik
Du har en negativ coronatest, der max er 72 timer gammel
Du har været smittet med corona inden for 14-180 dage
 
Du kan læse mere om coronapasset på www.sundhed.dk.
 
Afstand og mundbind
Man skal holde 2 meters afstand til hinanden og bruge mundbind, når man står op eller går rundt i lokalerne. Afstandskravet betyder, at der er begrænsninger for, hvor mange, der kan være i de enkelte rum og i caféerne. 
 
Selvom det kan være lidt generende med restriktionerne, er de lavet for at beskytte os alle mod smitte med coronavirus og for at sikre, at vi fortsat kan holde åbent. Det er derfor vigtigt at overholde restriktionerne og følge de anvisninger, der er opsat og som ligger på bordene.