Gazellevirksomheder Ballerup KOmmune

Fejring af lokale Gazelle-virksomheder

Mange virksomheder i Ballerup Kommune klarer sig rigtig godt, men det er især gået godt for 22 virksomheder, som i december blev kåret til Gazeller for deres enorme vækst. Gazellerne var onsdag eftermiddag inviteret til fejring på Ballerup Rådhus.

Det er svært at blive Gazelle. I løbet af fire regnskabsår skal virksomheden som minimum fordoble sin omsætning eller sit bruttoresultat. Samtidig skal der hvert år være positiv vækst. Dagbladet Børsen kårer hver december de hurtigst voksende virksomheder i Danmark – og udnævner dem til Gazeller. Denne titel har hele 22 virksomheder i Ballerup fået i en tid med corona, som den helt store joker. Og nu hvor vi endelig kan samles igen, inviterede borgmester Jesper Würtzen de nykårede gazelle-virksomheder til fejring på Ballerup Rådhus onsdag eftermiddag.

”Vi ønsker, at det går godt for erhvervslivet i Ballerup Kommune, og derfor vil vi også gerne vise, at vi anerkender det store arbejde, der ligger bag, at en virksomhed bliver udnævnt som Gazelle. Derudover vil vi gerne give gazelle-virksomhederne mulighed for at møde andre i samme situation, men fra helt andre brancher – og derfor har vi inviteret på fejring og netværk”, fortæller borgmester Jesper Würtzen (A) om baggrunden for arrangementet. 

Gazeller fra mange brancher

Til arrangementet præsenterede de deltagende virksomheder kort deres forretning, og her var det tydeligt, at der har været vækst i mange forskellige brancher blandt virksomhederne i Ballerup – både håndværksbrancher, it, teknologi, pharma, fødevarer og psykiatri. Til arrangementet var der tale fra borgmesteren, der var et par oplæg fra to Gazeller, og ellers var der tid til netværk og et glas champagne.

Snakken gik livligt blandt Gazellerne, og der blev blandt andet diskuteret emner som rekruttering af kvalificeret arbejdskraft og udfordringer i forbindelse med opstart eller skalering af virksomheden, hvilket er emner, som er relevante for virksomhederne på tværs af brancher. 

”Det er anden gang vi fejrer de lokale gazelle-virksomheder her i kommunen, men det bliver nok ikke sidste. Vi har fået positiv feedback fra de deltagende Gazeller, som synes det var rart at møde nogle med samme udfordringer på trods af vækst”, siger Jesper Würtzen.

Gazeller i Ballerup

Gazeller

Gazeller

Gazeller

Gazeller

Gazeller

Fakta

De 22 gazellevirksomheder i Ballerup Kommune, kåret i december 2021:

  1. Z-Top Service, Måløv
  2. Axeltoft, Skovlunde
  3. Scaletronic, Skovlunde
  4. Raaschou Byg, Skovlunde
  5. Nielsen & Søn Tømrer, Ballerup
  6. Front Desk, Skovlunde
  7. Mylan Denmark, Ballerup
  8. CC Byg, Ballerup
  9. Gulvlageret, Skovlunde
  10. ILOQ Danmark, Ballerup
  11. Bal Byg, Ballerup
  12. Nehrkorn Nielsen, Ballerup
  13. 4dimensions, Skovlunde
  14. Psykiatri Plus, Ballerup
  15. Ballerup VVS, Ballerup
  16. Vagt-Divisionen, Ballerup
  17. GN Audio, Ballerup
  18. Varmepumpesyn, Ballerup
  19. Delidrengene, Skovlunde
  20. L-Shop-Team Danmark, Ballerup
  21. Kvik Køkkencenter Ballerup, Måløv
  22. Support-It Network, Ballerup