posthuset

Hjælp til ukrainere – kom til frivilligbørs søndag den 27. marts

Borgere og foreninger kan i fællesskab hjælpe de ukrainske flygtninge.

Rigtig mange borgere har henvendt sig til Ballerup Kommune med et ønske om at hjælpe de ukrainske flygtninge, der kommer til kommunen.

For at få det store engagement og iderigdom sat i spil, holder vi sammen med en række lokale foreninger et arrangement, hvor borgere og foreninger kan mødes. Vi kalder det en frivilligbørs, og her fortæller foreningerne om deres arbejde med at hjælpe de ukrainske flygtninge og hvilke opgaver og aktiviteter, man som borger kan melde sig til at bidrage med.

Frivilligbørsen holdes søndag den 27. marts kl. 14-17 på Posthuset på Banegårdspladsen 7 i Ballerup.

- Vi er meget taknemmelige for den vilje og lyst, der er til at hjælpe de mennesker, der kommer hertil fra Ukraine. Vi har et stort arbejde foran os som kommune, og er selvfølgelig i fuld gang med at gøre klar til at indkvartere dem, der kommer. 
Derudover er der en række opgaver, hvor både private borgere og byens sociale foreninger kan gøre en vigtig forskel både på kort og lang sigt – ikke mindst med at tage godt imod de nye borgere i vores fællesskab.
Foreningerne har stor erfaring med at hjælpe i forskellige sammenhænge, og det vil vi gerne trække på i denne situation. Jeg vil selv være til stede ved frivilligbørsen og jeg ser frem til at møde foreningerne og borgerne om de aktiviteter, der er behov for, siger borgmester Jesper Würtzen.

Har du lyst til at bidrage til foreningernes aktiviteter, så mød op på Posthuset og hør mere om, hvad du kan gøre for at hjælpe ukrainske flygtninge i Ballerup.

På Ballerup Biblioteks hjemmeside kan du se, hvilke foreninger der har en stand på frivilligbørsen.

 

 

SOCIALE MEDIER