Marie Louise Refsgaard

Marie Louise Refsgaard bliver ny direktør i Ballerup Kommune

Marie Louise Refsgaard bliver fra den 1. maj ny direktør for børne-, unge- og kulturområderne i Ballerup Kommune

Den 1. maj 2024 tiltræder Marie Louise Refsgaard som ny direktør i Ballerup Kommune. Her kommer hun til at stå i spidsen for børne-, unge- og kulturområderne.

Som ny direktør får hun blandt andet del i det overordnede ansvar for at lede arbejdet med sammenhængende borgerforløb, et område hvor Ballerup Kommune allerede er anerkendt for sin indsats. Derudover får Marie Louise Refsgaard også en nøglerolle i at fremme samarbejdet på tværs af kommunen, de lokale foreninger samt frivillige, så kultur- og fritidsområdet bliver styrket, og potentialerne bliver udfoldet bedst muligt.

Borgmester Jesper Würtzen glæder sig til samarbejdet med den nye direktør: 

- Jeg er rigtig glad for at kunne byde Marie Louise Refsgaard velkommen som ny direktør i Ballerup Kommune. Marie Louise Refsgaard kommer med stor erfaring og har arbejdet indgående med børne- og ungeområdet i mange år. Det er en kompetent og dygtig direktør, vi får med ombord, og jeg glæder mig til at byde Marie Louise velkommen og ser frem til samarbejdet om de mange vigtige opgaver, der venter, udtaler borgmester Jesper Würtzen.

Hos hovedpersonen selv er der også glæde over at skulle stå i spidsen for nogle af Ballerups helt centrale velfærdsområder.

- Ballerup Kommune er kendt for sine høje ambitioner for byens børn og unge og for kultur- og fritidslivet. Der er en stærk tradition for at arbejde på tværs og tænke nyt, og med en dygtig organisation i ryggen har Ballerup rigtigt gode forudsætninger for at gøre ambitionerne til virkelighed. Jeg ser meget frem til at blive en del af Ballerups vigtige dagsordener og glæder mig til at lære alle organisationens hjørner og de mange samarbejdspartnere at kende, siger Marie Louise Refsgaard.

Marie Louise Refsgaard er 45 år og uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet. Hun kommer til Ballerup Kommune fra en stilling som vicedirektør for børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune.