Ny distriktsleder for Baltorps dagtilbud

Ny distriktsleder for Baltorps dagtilbud

Den 1. marts får Distrikt Baltorp en ny distriktsleder for kommunens dagtilbud. Det bliver Helle Kristensen, der tidligere har været ansat i Ballerup Kommune.

Helle Kristensen kommer fremover til at stå i spidsen for kommunens dagtilbud i Baltorp. Hun begynder i sit nye job som den 1. marts.

Per Kensø, der er centerchef for Skoler, Institutioner & Kultur, ser frem til at byde hende velkommen:

- Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at pege på Helle Kristensen som ny distriktsleder for daginstitutionerne i distrikt Baltorp. Helle kommer med mange års ledelseserfaring og har tidligere siddet i en lignende stilling i Nordsjælland. Jeg er sikker på, at distriktet og Ballerup Kommune har fået en kompetent leder, der vil være en styrke for dagtilbudsområdet, siger Per Kensø.

Helle Kristensen har tidligere arbejdet i kommunen, og er derfor på hjemmebane. Hun brænder for at sætte børn i centrum og skabe gode rammer for både børn og unge.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Ballerup Kommune og være i dagtilbudsområdet. Jeg vil gøre mit bedste for at skabe gode rammer og minder for en god barndomsgade, og jeg ser frem til mit samarbejde med forældre og kolleger. Jeg brænder for at gøre en forskel, så børn og unge trives og får de bedste muligheder for at udnytte deres potentiale. Det har været den røde tråd i mine jobs de seneste mange år, hvor jeg har specialiseret mig i at udvikle og drive kommunale tilbud, der sætter barnet eller den unge i centrum med inddragelse af alle relevante interessenter, herunder medarbejdere, forældre og forvaltning, lyder det fra Helle Kristensen.