ballerup

REMA og Ballerup Kommune enige om at skabe ro om udviklingen i Skovlunde

Der skal skabes ro om udviklingen af Center Syd i Skovlunde. Det er REMA og Ballerup Kommune blevet enige om

Enigheden kommer efter en tid, hvor REMA har udvist interesse for at etablere ny detailhandel i Center Syd. En interesse der ville gå imod den vedtagne vision og strategi for udviklingen af Skovlunde Bymidte.

- REMA har besluttet at trække ansøgningen om en REMA 1000-butik i Skovlunde tilbage. Vi ønsker ikke at forjage en udvikling, der strider imod Ballerup Kommunens intentioner. Vi ser fortsat et stort udviklingspotentiale i Skovlunde Center Syd, men vil langt hellere, sammen med Ballerup Kommune, lokalområdet og centerets øvrige ejere, samarbejde om en fælles udviklingsplan, så centerområdet kan blive det størst muligt aktiv for lokalområdet, siger Jonas Nyrop Vestermann, der er udviklingschef i REMA Etablering.   

- Vi beholder ejendommen, og så har vi aftalt, at vi fremadrettet vil samarbejde med Ballerup Kommune om at udvikle Center Syd, når Center Nord på et tidspunkt står færdig. Vi har også udvikling af boliger i vores portefølje, siger Jonas Nyrop Vestermann. 

Hos Ballerup Kommune er der tilfredshed over REMAs beslutning.

- Der er en klar vision og strategi for udviklingen af Skovlunde Bymidte. De strategiske principper skal også være rammesættende for fremtiden, og derfor er jeg glad for, at det nu er lykkedes at skabe ro om udviklingen af Center Syd. Det giver også en vished for fremtiden hos de nuværende lejere i Center Syd. Nu fokuserer vi kræfterne på Center Nord, og så kan vi gå videre med udviklingen af Syd sammen med REMA og borgerne i Skovlunde om nogle år, siger Hella Hardø Tiedemann, der er formand for Klima- og Miljøudvalget i Ballerup Kommune.

SOCIALE MEDIER