Vejarbejde

Vi lukker for trafik på Nordbuen i uge 17

På grund af ombygning i krydset Nordbuen/Egebjerg Bygade er vi nødt til at lukke for trafikken på Nordbuen. Trafikken ledes i stedet uden om arbejdsområdet.

Vi ombygger krydset Nordbuen/Egebjerg Bygade, og derfor er vi nødt til at lukke for trafikken på Nordbuen i uge 17. Derfor vil der være lukket for trafik fra mandag den 24. april 2023 kl. 06:00 til senest fredag den 28. april 2023 kl. 18:00.

Det skyldes, at der ikke er den fornødne bredde til, at asfaltarbejdet kan udføres sikkerhedsmæssigt forsvarligt, samtidig med at trafikken opretholdes. 

Trafikken ledes i stedet uden om arbejdsområdet via Pæremosevej – Syvendehusvej – Egebjergvej. Da Pæremosevej er smal, etableres der i perioden parkeringsforbud på Pæremosevejs sydlige side (siden med de ulige husnumre). 

Der opsættes infotavler en uge før vejlukningen i krydsene Egebjergvej/Nordbuen, Egebjergvej/Skovvej og Ring 4/Nordbuen. 

Offentlig transport

Buslinjerne 55E (Allerød Station – Malmparken Station) og 164 (Ballerup Station – Oceankaj) omlægges ad Egebjergvej – Syvendehusvej – Ring4 – Klausdalsbrovej – og derfra videre ad den normale rute. 

Det betyder, at stoppestedet Agernhaven/Nordbuen ikke betjenes, og at man i krydset Ring4/Nordbuen skal benytte stoppestedet på Ring4 i stedet for stoppestedet på Nordbuen i retning mod Allerød Station og Ballerup Station. 

Buslinjerne betjener ikke eksisterende stoppesteder på den omlagte rute.

Spørgsmål til arbejdet?

Har du spørgsmål til arbejdet, kan du kontakte projektleder Wael El-Mahmoud på waee@balk.dk

Nordbuen