Perfect Waste - din sorteringsapp

Har du også undret dig over hvor indpakningen til tandpastatuben skal hen? Eller hvordan du skal sortere dine mælkekartoner? Du kan nemt og hurtigt få svar med sorteringsappen Perfect Waste.

Hvad er Perfect Waste?

Sortering er ikke altid nemt. Men med Perfect Waste kan det blive det. Perfect Waste er en app, som har til formål at gøre affaldssorteringen endnu lettere, og giver dig mulighed for at genanvende så meget af dit affald som muligt.

Sorteringsappen kan scanne stregkoden på dit affald, og med det samme fortælle dig, hvordan det skal sorteres. Hvis ikke affaldet har en stregkode, så kan du slå det op i appens sorteringsguide. 

Få Perfect Waste til din telefon

Perfect Waste er gratis og kan hentes til både iPhone og Android smartphones. I Google Play og App Store søger du blot efter ”Perfect Waste” og downloader den til din telefon.

Derefter vil appen guide dig igennem dens funktioner, og hvordan du bruger appen.

Hvordan bruger man appen?

Perfect Waste logo

Selvom mange kommuner er begyndt at sortere i de samme ti affaldstyper, kan der være forskel fra kommune til kommune. Det er derfor vigtigt, at du vælger Ballerup Kommune som din kommune, og derefter indtaster din adresse. Så kan appen vejlede dig korrekt ift. sortering i vores kommune.

Derefter har du to muligheder for at finde ud af hvordan dit affald skal sorteres.

  • Du kan enten scanne stregkoden på dit emballage, hvorefter appen automatisk fortæller hvordan du skal sortere affaldet.
  • Du kan også benytte dig af appens søgefelt – og hvis søgeordet findes, viser den automatisk hvor affaldet skal hen.

SOCIALE MEDIER