Stof- og alkoholmisbrug

Brydehuset er Ballerup Kommunes rusmiddelcenter.

Her kan du få rådgivning om og behandling af stofmisbrug og/eller alkoholmisbrug.  

Se mere på Brydehusets hjemmeside her

 

Du skal kontakte Brydehuset for at få rådgivning og/eller behandling. 

Brug kontaktinformationerne i boksen til højre. 

Du har ret til at være anonym. 

Det er gratis, og der er en behandlingsgaranti, som betyder, at du skal have et behandlingstilbud inden for 14 dage efter, du har henvendt dig til os i Ballerup ved København.

Når du kontakter os første gang, vil du blive tilbudt en samtale med en socialrådgiver, som vil lytte til dig og fortælle mere om behandlingsmulighederne i Brydehuset.

Hvis du vælger behandling, vil du over de kommende dage skulle deltage i samtaler med en af husets læger, med en af vores psykologer og til sidst samler socialrådgiveren trådene sammen med dig. Så er du indskrevet, og det får du en bekræftelse på i e-boks eller med posten. Du vil få din egen kontaktperson, som vil støtte dig i dit forløb.​

Søger du alkoholbehandling kan du vælge at være anonym. Det har du ret til. Kontakt os via kontaktboksen til højre. 

 

Samtaler under behandling af stofmisbrug og/eller alkoholmisbrug

I Brydehuset lægges der stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for alkoholmisbrug. Vores grupper kører på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så vi kan fint passe dine forpligtelser ind i din behandling.

Dit behandlingsforløb vil typisk bestå af to møder ugentligt, og det vil primært være gruppebaseret.

Behandlingen vil vare så længe, du har behov for den, men vores behandlere vil opfordre dig til at du så hurtigt som muligt kommer godt og trygt gennem behandlingsforløbet. Det skal foregå i et tempo, som passer til dig, men tanken er, at vi gerne vil have dig ud på den anden side så hurtigt som muligt, så du kan begynde at leve dit nye liv og etablere nye og sunde handlingsmønstre.

 • Gratis gruppebehandling til borgere med stofmisbrug 
 • Behandlingen kan foregå anonymt. Hvis anonymitet ønskes i forhold til stofmisbrug, skal følgende opfyldes:
  • Du skal være over 18 år

  • Du skal være i arbejde eller studere

  • Du skal ikke have væsentlige sociale problemer

 • Behandlingslængde varierer afhængigt af behov. 

 • Efter endt forløb vil du få tilbud om at fortsætte i efterbehandling.

 • For yderligere information kan du ringe til os på tlf. 44 77 37 37 eller skrive en mail til brydehuset@balk.dk
 • Se også gerne Brydehusets hjemmeside for yderligere information her

Brydehuset tilbyder dig GRATIS ambulant behandling af alkoholmisbrug. Ambulant alkoholbehandling betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. Vores erfaringer med den ambulante behandling er meget positive. Det skyldes, at der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i alkoholbehandling. Du bor hjemme og er tæt på din familie, du beholder dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Alle disse faktorer er vigtige for, at du kommer godt igennem din alkoholbehandling. Under behandlingen vil give dig strategier for at forene din "normale" hverdag med behandlingen. Resultatet bliver et godt liv uden alkohol.

Den ambulante behandling giver dig også mulighed for at forblive anonym, så du selv kan bestemme, hvem der skal vide, at du er i alkoholbehandling. For mange af vores borgere betyder dette utrolig meget.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at forblive anonym gennem hele processen. Vi har tavshedspligt og der er ingen, der behøver at få at vide, at du er i behandling for alkoholmisbrug.

Se mere på Brydehusets hjemmeside her

Kontakt

Brydehuset

Brydehusvej 12
2750 Ballerup

Send os en besked  

44 77 37 37

E-mail