Tilbud om aktiviteter og samvær

  • Ballerup Kommune tilbyder aktivitets- og samværstilbud til borgere med særlige behov
  • Du er velkommen til at besøge tilbuddene, men det anbefales, at dit besøg er aftalt forinden – så man på stedet er forberedt og har afsat tid til at tage sig af dig. Du finder kontaktinformation på tilbuddenes sider i rullemenuen nedenfor.
  • Bor du udenfor Ballerup Kommune, skal både din bopælskommune og Ballerup Kommune godkende, at du evt. bliver bruger / medlem af tilbuddene. Dette gælder dog ikke for Foreningen Fortip - den sidste rullemenu. 
  • Klub det nye steder et aftentilbud, der giver borgeren mulighed for at være sammen med ligesindede. Igennem forskellige aktiviteter støttes de i at bevare eksisterende venskaber og hjælpes til at danne nye.

 

Støberiet er et aktivitets– og værested, hvor du kan lave aktiviteter i trygge omgivelser sammen med ligesindede. Derudover arrangerer Støberiet andre aktiviteter, fx udflugter, og du kan også koble af og lave kreative projekter i det kreative værksted (Krea). 

  • Krumtappen:  er et dagtilbud, hvor borgerens kompetencer vedligeholdes og udvikles gennem samvær og meningsfulde aktiviteter.

​IF-aktivisterne er en idrætsforening for voksne i Ballerup og Herlev Kommune, der er psykisk sårbare og som synes, det kan være svært at benytte de almindelige idrætsforeninger.

Fortip - Foreningen af førtidspensionister i Ballerup. Foreningen er for førtidspensionister og mennesker der er ramt af sygdom, eller på vej til enten førtidspension, flexjob, eller job med løntilskud. 

Kontakt

Social vejledning

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

Send os en besked 

4477 2000

E-mail