Tilbud om aktiviteter og samvær

  • Ballerup Kommune tilbyder aktivitets- og samværstilbud til borgere med særlige behov
  • Du er velkommen til at besøge tilbuddene, men det anbefales, at dit besøg er aftalt forinden – så man på stedet er forberedt og har afsat tid til at tage sig af dig. Du finder kontaktinformation på tilbuddenes sider i rullemenuen nedenfor.
  • Bor du udenfor Ballerup Kommune, skal både din bopælskommune og Ballerup Kommune godkende, at du evt. bliver bruger / medlem af tilbuddene. Dette gælder dog ikke for Foreningen Fortip - den sidste rullemenu. 
  • Klub det nye steder et aftentilbud, der giver borgeren mulighed for at være sammen med ligesindede. Igennem forskellige aktiviteter støttes de i at bevare eksisterende venskaber og hjælpes til at danne nye.

 

Støberiet er et aktivitets– og værested, hvor du kan lave aktiviteter i trygge omgivelser sammen med ligesindede. Derudover arrangerer Støberiet andre aktiviteter, fx udflugter, og du kan også koble af og lave kreative projekter i det kreative værksted (Krea). 

  • Krumtappen:  er et dagtilbud, hvor borgerens kompetencer vedligeholdes og udvikles gennem samvær og meningsfulde aktiviteter.

​IF-aktivisterne er en idrætsforening for voksne i Ballerup og Herlev Kommune, der er psykisk sårbare og som synes, det kan være svært at benytte de almindelige idrætsforeninger.

Fortip - Foreningen af førtidspensionister i Ballerup. Foreningen er for førtidspensionister og mennesker der er ramt af sygdom, eller på vej til enten førtidspension, flexjob, eller job med løntilskud. 

Foreningen Ballerup Kommunes Førtidsmalere er for førtidspensionister som kan lide at male og kreative.  

Kontakt

Social vejledning

Hold-an Vej 7
2750 Ballerup

Send os en besked 

4477 2000

E-mail