Ladestandere til elbiler

Elbilen har de seneste år været igennem en rivende udvikling. De nyeste modeller kører mange kilometer på én opladning, ladehastigheden bliver hurtigere, og der kommer flere offentlige ladestandere.

Hvis du overvejer at købe en elbil kan du finde gode tips her

For at finde den nærmeste offentlige ladestander kan du bruge denne hjemmeside, som viser ladestandere på fra forskellige operatører med lade-abonnement på markedet. Du kan bl.a. søge på byer og vejnavne.

Bor du i en boligforening med privat parkeringsareal, kan foreningen selv beslutte at opsætte en ladestander på de fælles arealer.

Hvis du ønsker at læse mere, finder du her en vejledning til ladestandere ved boligforeninger:
 

 

Bor du ud til en offentlig vej, kan du ansøge om tilladelse til opsætning af en ladestander. Det kræver dog, at ladestandere kan benyttes af alle og at Ballerup Kommune vurderer de trafikale forhold.

Ansøgningen skal indeholde beskrivelse af, hvor på den offentlige vej ladestanderen ønskes etableret og sendes i en email til Center for By, Erhverv og Miljø på c-bem-mobilitet@balk.dk med navn, adresse og telefonnummer. Centret behandler hver ansøgning og vurderer om de trafikale forhold på stedet tillader, at der etableres en ladestander.

Her finder du kort over vejnettet i kommunen samt en oversigt over offentlige og private fællesveje

Bor du på en privat fællesvej, skal I først beslutte i grundejerforeningen, om I vil opsætte en ladestander og derefter søge tilladelse hos Ballerup Kommune. Det kræver, at ladestandere kan benyttes af alle og at kommunen vurderer de trafikale forhold.

Ansøgningen skal indeholde beskrivelse af, hvor på den private fællesvej ladestanderen ønskes etableret og sendes i en email til Center for By, Erhverv og Miljø på c-bem-mobilitet@balk.dk med navn, adresse og telefonnummer. Centret behandler hver ansøgning og vurderer om de trafikale forhold på stedet tillader, at der etableres en ladestander.

Her finder du kort over vejnettet i kommunen samt en oversigt over offentlige og private fællesveje

Kontakt

Ballerup kommune

Team Mobilitet

Send sikker besked

41 75 01 70

trafikogmobilitet@balk.dk