Borgerforslag

Som stemmeberettiget borger i Ballerup Kommune har du mulighed for at oprette et forslag, som du ønsker Kommunalbestyrelsen skal drøfte. For blandt andet at sikre at forslaget er relevant for andre end bare dig, skal det bakkes op af stemmer fra andre borgere. Det kræver 450 stemmer at få et forslag drøftet i Kommunalbestyrelsen.

Du skal være opmærksom på, at dit forslag skal have relevans, i forhold til den type opgaver kommunen løser, ligesom forslag ikke kan drøftes, hvis Kommunalbestyrelsen allerede har truffet beslutning om det inden for de seneste 12 måneder (undtaget hvis der foreligger nye oplysninger).

Et forslag udløber, tre måneder efter det er oprettet.

Opret forslag

Du kan oprette et forslag på formularen her.

Stem på et forslag

Er du enig i et forslag, der er stillet af en borger i Ballerup, har du mulighed for at stemme på forslaget. Du skal logge ind med MitID. Dine oplysninger vil ikke være synlige for andre. Du skal være stemmeberettiget i Ballerup Kommune for at kunne stemme på et forslag.

Der foretages regelmæssige tjek af navne og adresser, for at sikre at det kun er Ballerupborgere, der opretter og stemmer på forslag.

Tidligere forslag

Du kan se tidligere forslag her.

Stemmetal opdateres ca. en gang om ugen.